Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tabip Odası Lokali kapatıldı

Zonguldak 19.11.2020 - 02:07, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3848+ kez okundu.
 

Tabip Odası Lokali kapatıldı

Tabip Odası Lokali kapatıldı
Zonguldak Tabip Odası, Covid-19 sebebiyle Lokali geçici olarak kapatma kararı aldı Zonguldak Tabip Odası yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, "Dünyada ve ülkemizdeki Covid 19 salgını nedeni ile Zonguldak Tabip Odasi Lokalinde konuk ettiğimiz misafirlerimizin, tüm üyelerimiz ile aile ve sevdiklerinin sağlıklarını, bu konudaki kaygılarını önemsiyoruz. Salgını yavaşlatma sorumluluğumuz çerçevesinde lokalimizi 17 Kasım 2020 tarihinden itibaren geçici olarak kapatıyoruz." denildi .
Tabip Odası Lokali kapatıldı
Zonguldak Tabip Odası, Covid-19 sebebiyle Lokali geçici olarak kapatma kararı aldı
Zonguldak Tabip Odası yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, "Dünyada ve ülkemizdeki Covid 19 salgını nedeni ile Zonguldak Tabip Odasi Lokalinde konuk ettiğimiz misafirlerimizin, tüm üyelerimiz ile aile ve sevdiklerinin sağlıklarını, bu konudaki kaygılarını önemsiyoruz. Salgını yavaşlatma sorumluluğumuz çerçevesinde lokalimizi 17 Kasım 2020 tarihinden itibaren geçici olarak kapatıyoruz." denildi .
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.