Sitenin sağında bir giydirme reklam

TEKİN'DEN 18 MART MESAJI

Alaplı 17.03.2017 - 15:32, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6520+ kez okundu.
 

TEKİN'DEN 18 MART MESAJI

TEKİN'DEN 18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
  Dünya tarihinin akışını, seyrini, Milletimizin kaderini değiştiren, “Çanakkale geçilmez” sözüyle dünyanın hafızasına kazınan Çanakkale Savaşları; büyük bir kahramanlık destanı olmasının yanı sıra, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, içinde bulunduğu şartlar ne olursa olsun, Milletimizin,  bulunamayacağı fedakarlık, kazanamayacağı başarı olmayacağının da bir kanıtıdır. İşte bu yönüyle Çanakkale Zaferi;  Milletimize nesilden nesile ilham kaynağı olabilecek, yol gösterebilecek büyük bir önem ve ruha sahiptir. Bu nedenledir ki, her yeni yetişen nesil, bu büyük zaferi Milletimize yaşatanların ruhunu iyi özümsemeli, Vatanımızın bütünlüğü ve Ulusumuzun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Çanakkale ruhunu sonsuza dek hissedebilmelidir. Milletimizin, Çanakkale ruhunu her zaman yaşatacağına olan inancımız da tamdır. Bu inançla, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bu destanı yazan tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden veya hayatta olan kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, saygılarımı sunuyorum.
TEKİN'DEN 18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

 

Dünya tarihinin akışını, seyrini, Milletimizin kaderini değiştiren, “Çanakkale geçilmez” sözüyle dünyanın hafızasına kazınan Çanakkale Savaşları; büyük bir kahramanlık destanı olmasının yanı sıra, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, içinde bulunduğu şartlar ne olursa olsun, Milletimizin,  bulunamayacağı fedakarlık, kazanamayacağı başarı olmayacağının da bir kanıtıdır. İşte bu yönüyle Çanakkale Zaferi;  Milletimize nesilden nesile ilham kaynağı olabilecek, yol gösterebilecek büyük bir önem ve ruha sahiptir. Bu nedenledir ki, her yeni yetişen nesil, bu büyük zaferi Milletimize yaşatanların ruhunu iyi özümsemeli, Vatanımızın bütünlüğü ve Ulusumuzun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Çanakkale ruhunu sonsuza dek hissedebilmelidir. Milletimizin, Çanakkale ruhunu her zaman yaşatacağına olan inancımız da tamdır.

Bu inançla, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bu destanı yazan tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden veya hayatta olan kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, saygılarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.