Sitenin sağında bir giydirme reklam

TOSUN MÜJDEYİ VERDİ

Zonguldak 18.06.2020 - 22:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7163+ kez okundu.
 

TOSUN MÜJDEYİ VERDİ

Havaalanı için 6 milyon 300 bin lira para geldi
Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Zonguldak ziyaretinde dile getirdiği Havaalanı pist uzatma ve genişletme çalışmaları için verdiği destek sözünü yerine getirdiğini belirterek, 6 milyon 300 bin lira ödenek göndererek çalışmaların hızlandırılmasını sağladığını dile getirdi.     Zonguldak İl Özel İdaresi tarafından başlatılan pist uzatma çalışmalarına Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 6 milyon 300 bin lira ödenek göndererek çalışmaların hızlandırılmasını sağlıyor. AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun şunları söyledi, " Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Zonguldak'a yaptığı ziyaret sırasında Zonguldak havaalanının pist uzunluğunun 3000 metreye, genişliğinin de 45 metreye çıkarılacağını belirterek bu konuda destek vereceğini açıklamıştı. Sayın Bakanımızın talimatlarıyla havaalanında da sürdürülen pist genişletme ve uzatma çalışmaları için 6 milyon 300 bin lira ödenek İl Özel İdaremize gönderilmiş bulunmaktadır. Bu parayla başlamış olan pist uzatma çalışmalarımız kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacaktır." Cumhurbaşkanımızın talimatı, Milletvekillerimizin çabaları ve sayın Bakanımızın emirleriyle gerçekleşen bu ödenek için, başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza, Milletvekillerimiz Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar'a teşkilatım ve Zonguldak halkı adına teşekkür ederim.’ Dedi.
Havaalanı için 6 milyon 300 bin lira para geldi

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Zonguldak ziyaretinde dile getirdiği Havaalanı pist uzatma ve genişletme çalışmaları için verdiği destek sözünü yerine getirdiğini belirterek, 6 milyon 300 bin lira ödenek göndererek çalışmaların hızlandırılmasını sağladığını dile getirdi.

 

 

Zonguldak İl Özel İdaresi tarafından başlatılan pist uzatma çalışmalarına Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 6 milyon 300 bin lira ödenek göndererek çalışmaların hızlandırılmasını sağlıyor.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun şunları söyledi,
" Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Zonguldak'a yaptığı ziyaret sırasında Zonguldak havaalanının pist uzunluğunun 3000 metreye, genişliğinin de 45 metreye çıkarılacağını belirterek bu konuda destek vereceğini açıklamıştı.
Sayın Bakanımızın talimatlarıyla havaalanında da sürdürülen pist genişletme ve uzatma çalışmaları için 6 milyon 300 bin lira ödenek İl Özel İdaremize gönderilmiş bulunmaktadır. Bu parayla başlamış olan pist uzatma çalışmalarımız kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacaktır."
Cumhurbaşkanımızın talimatı, Milletvekillerimizin çabaları ve sayın Bakanımızın emirleriyle gerçekleşen bu ödenek için, başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza, Milletvekillerimiz Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar'a teşkilatım ve Zonguldak halkı adına teşekkür ederim.’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.