Sitenin sağında bir giydirme reklam

TrabZonguldak Çayköy’de coştu

Kültür 19.06.2015 - 16:50, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7468+ kez okundu.
 

TrabZonguldak Çayköy’de coştu

Zonguldak ta faaliyet gösteren Trabzon ili kültür ve Yardımlaşma Derneği nin düzenlediği yayla şenlikleri nin 2 2 ' incisi 14 Haziran 2015 günü Çayköy mevkiinde ki Milli Egemenlik Parkı nda gerçekleştirildi.
Zonguldak ta faaliyet gösteren Trabzon ili kültür ve Yardımlaşma Derneği nin düzenlediği yayla şenlikleri nin 2 2 ' incisi 14 Haziran 2015 günü Çayköy mevkiinde ki Milli Egemenlik Parkı nda gerçekleştirildi. Sabah 08:06 ' da başlayıp akşam 20:00 ' kadar devam eden kadırga Şenlikleri ne Zonguldak ve Bartın ile Karabük gibi yakın illerden gelen birçok vatandaş büyük ilgi gösterdi. Sunuculuğunu Necati Selvitop ' yaptığı Karadenizli sanatçılar Elifce, Yeşim Civelek, Filiz Yıldırım ve Hülya Polat'ın sahne aldığı program gün boyu ulusal yayın yapan bir tv kanalı tarafından naklen yayınlandı. Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu tarafından şenliğin düzenlenmesine katkıda bulunan sponsorlara teşekkür plaketi dağıtıldı. Senlige Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakir Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin Gelir Belediye Başkanı Burhan Sezgin CHP Il Başkanı Ertuğrul Koltuk Merkez ilçe başkanı Cemal Sahin Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır il Emniyet Müdürü Osman Ak TSO Başkanı Metin Demir Turkiye Kamu sen il temsilcisi Kadir Bacioglu Zonguldak orman bölge müdürü Ahmet Sırrı Beşer ve cok sayida STK temsilcisi katıldı. Yaklaşık ikisini kişinin katıldığı yayla şenliğinde Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakir in vatandaşlar la kol kola horon oynaması ilgi ve begeni ile karşılandı.
Zonguldak ta faaliyet gösteren Trabzon ili kültür ve Yardımlaşma Derneği nin düzenlediği yayla şenlikleri nin 2 2 ' incisi 14 Haziran 2015 günü Çayköy mevkiinde ki Milli Egemenlik Parkı nda gerçekleştirildi.

Zonguldak ta faaliyet gösteren Trabzon ili kültür ve Yardımlaşma Derneği nin düzenlediği yayla şenlikleri nin 2 2 ' incisi 14 Haziran 2015 günü Çayköy mevkiinde ki Milli Egemenlik Parkı nda gerçekleştirildi. Sabah 08:06 ' da başlayıp akşam 20:00 ' kadar devam eden kadırga Şenlikleri ne Zonguldak ve Bartın ile Karabük gibi yakın illerden gelen birçok vatandaş büyük ilgi gösterdi.
Sunuculuğunu Necati Selvitop ' yaptığı Karadenizli sanatçılar Elifce, Yeşim Civelek, Filiz Yıldırım ve Hülya Polat'ın sahne aldığı program gün boyu ulusal yayın yapan bir tv kanalı tarafından naklen yayınlandı.
Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu tarafından şenliğin düzenlenmesine katkıda bulunan sponsorlara teşekkür plaketi dağıtıldı.
Senlige Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakir Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin Gelir Belediye Başkanı Burhan Sezgin CHP Il Başkanı Ertuğrul Koltuk Merkez ilçe başkanı Cemal Sahin Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır il Emniyet Müdürü Osman Ak TSO Başkanı Metin Demir Turkiye Kamu sen il temsilcisi Kadir Bacioglu Zonguldak orman bölge müdürü Ahmet Sırrı Beşer ve cok sayida STK temsilcisi katıldı.
Yaklaşık ikisini kişinin katıldığı yayla şenliğinde Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakir in vatandaşlar la kol kola horon oynaması ilgi ve begeni ile karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.