Sitenin sağında bir giydirme reklam

TRABZONGULDAK ÇAYKÖY'DE COŞACAK

Kültür 04.06.2015 - 23:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7861+ kez okundu.
 

TRABZONGULDAK ÇAYKÖY'DE COŞACAK

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 22. Geleneksel Tüm Karadenizliler Yayla Şenlikleri kapsamında bilgi vermek amacıyla basın toplantısı düzenledi.
Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği Tarafından düzenlenecek yayla şenliğine ünlü Karadenizli sanatçı Hülya Polat'da katılacak. Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, hazırlanan şenliğin bu yılki programına Vali Ali Kaban’ın önerisi sonucu İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğretim görevlisi Cavit Şentürk ve Trabzon Avrasya Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Durgun’un bilgi vermek amacıyla katılacağını bildirdi. Bayrak,  yaptığı basın açıklamasında 14 Haziran Pazar günü 08.00-20.00 saatleri arası Milli Egemenlik Tabiat Parkı Çayköy’de 22.’si gerçekleştirilecek olan Geleneksel Tüm Karadenizliler Yayla Şenlikleri’nde İTÜ ve Trabzon Avrasya Üniversitesi öğretim görevlilerinin; katılımcılara, yaylacılığın kökeni hakkında bilgi paylaşımında bulunacaklarını ifade etti. Düzenlenecek olan yayla Şenliğinin Mavi Karadeniz adlı Tv Kanalından 4 saat canlı olarak yayınlanacağını da dile getiren Bayrak, '; “Sponsorlarımızın canlı yayında kısa plaket törenleri yapılacak. Ünlü sunucu Necati Selvitop sunumuyla programımızın akışı devam edecek' dedi. Bu yıl 22.’si düzenlenecek olan yayla şenliklerine Karadenizli ünlü sanatçı Hülya Polat, Elifçe, Yeşim Civelek, Erkan Yeşilyurt, Filiz Yıldırım katılacağını ifade eden Bayrak sözlerini şöyle sürdürdü; “Şenliğimiz, Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenmektedir. Tüm Karadenizlileri ve aynı zamanda Zonguldağımızda yaşayan herkesin şenliğidir. Tüm Zonguldak halkını da şenliğimize davet ediyoruz. Bu etkinliğimizde bize her konuda yardımcı olan Sayın valimiz Ali Kaban’a, bu şenliğin yapımında maddi manevi olarak destek veren sponsorlarımıza ve bu etkinliğin halkımıza duyurulması konusunda görsel ve yazılı basın mensuplarımıza camia olarak şükranlarımızı sunarız' dedi.
Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 22. Geleneksel Tüm Karadenizliler Yayla Şenlikleri kapsamında bilgi vermek amacıyla basın toplantısı düzenledi.

Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği Tarafından düzenlenecek yayla şenliğine ünlü Karadenizli sanatçı Hülya Polat'da katılacak.

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, hazırlanan şenliğin bu yılki programına Vali Ali Kaban’ın önerisi sonucu İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğretim görevlisi Cavit Şentürk ve Trabzon Avrasya Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Durgun’un bilgi vermek amacıyla katılacağını bildirdi.

Bayrak,  yaptığı basın açıklamasında 14 Haziran Pazar günü 08.00-20.00 saatleri arası Milli Egemenlik Tabiat Parkı Çayköy’de 22.’si gerçekleştirilecek olan Geleneksel Tüm Karadenizliler Yayla Şenlikleri’nde İTÜ ve Trabzon Avrasya Üniversitesi öğretim görevlilerinin; katılımcılara, yaylacılığın kökeni hakkında bilgi paylaşımında bulunacaklarını ifade etti.

Düzenlenecek olan yayla Şenliğinin Mavi Karadeniz adlı Tv Kanalından 4 saat canlı olarak yayınlanacağını da dile getiren Bayrak, '; “Sponsorlarımızın canlı yayında kısa plaket törenleri yapılacak. Ünlü sunucu Necati Selvitop sunumuyla programımızın akışı devam edecek' dedi.

Bu yıl 22.’si düzenlenecek olan yayla şenliklerine Karadenizli ünlü sanatçı Hülya Polat, Elifçe, Yeşim Civelek, Erkan Yeşilyurt, Filiz Yıldırım katılacağını ifade eden Bayrak sözlerini şöyle sürdürdü;

“Şenliğimiz, Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenmektedir. Tüm Karadenizlileri ve aynı zamanda Zonguldağımızda yaşayan herkesin şenliğidir. Tüm Zonguldak halkını da şenliğimize davet ediyoruz. Bu etkinliğimizde bize her konuda yardımcı olan Sayın valimiz Ali Kaban’a, bu şenliğin yapımında maddi manevi olarak destek veren sponsorlarımıza ve bu etkinliğin halkımıza duyurulması konusunda görsel ve yazılı basın mensuplarımıza camia olarak şükranlarımızı sunarız' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.