Sitenin sağında bir giydirme reklam

TRABZONLULARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Sağlık 29.08.2014 - 10:44, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7079+ kez okundu.
 

TRABZONLULARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Zonguldak’ta ili Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği tüm STK’lara örnek olacak bir etkinliğe imza attı.
Zonguldak ili Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu tarafından, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Üroloji servisinde  bir odanın tefrişatını yaptırarak, sağlık hizmetine sunuldu. Her türlü gereksinimleri Dernek tarafından karşılanan  özel bir odanın açılışı 22 Ağustos 2014 Cuma günü gerçekleştirildi. Açılışa, Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, BEÜ Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Rıza Yılmaz, BEÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım, Dernek yönetimi hazır bulundu. Bayrak; Dernek olarak önceliklerimiz eğitim ve sağlıktır Açılışta konuşan Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, öncelikle de eğitim ve sağlık alanındaki yararlı çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Üroloji Sergisinde odanın tefrişatını sağlamakta kendilerine katkıda bulunanlara teşekkür eden Bayrak, “Üyelerimize verdiğimiz sözleri tek tek yapmanın yönetim kurulumuzla gururunu yaşamaktayız. Derneğimizin üyesi Danışma Kurulu üyemiz BEÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım hocamızın önerisi ve Yönetim Kurulu kararı ile yapılan çalışmaları sonucunda Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma Hastanemize yaptırdığımız oda tefrişatımızı yapmış bulunuyoruz. Bu konuda bize yardımcı olan Sayın Rektörümüze, Hastanemiz Başhekimine, müdür ve müdür yardımcılarına, üroloji servisi Doktor hemşire ve tüm çalışanlarına gösterdikleri mütevazı yardımlarından dolayı Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olarak yönetim kurulumuza ve sayın üyelerimiz adına herkese teşekkür ediyorum. İmkânlarımız el verdiği sürece halk yararına çalışmalarımız devam edecektir. Dernek olarak önceliklerimiz eğitim ve sağlıktır. Bu konuda dernek olarak elimizden gelen yardımları yapmaya devam edeceğiz. Nüfus oranlarına bakıldığında Zonguldak'ta derneklerimizin çokluğu gözle görülmektedir. Diğer derneklerimizin de duyarlı olacaklarına inanıyorum” dedi. Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Rıza Yılmaz ise katkılarından dolayı Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimine teşekkür etti. 
Zonguldak’ta ili Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği tüm STK’lara örnek olacak bir etkinliğe imza attı.

Zonguldak ili Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu tarafından, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Üroloji servisinde  bir odanın tefrişatını yaptırarak, sağlık hizmetine sunuldu.

Her türlü gereksinimleri Dernek tarafından karşılanan  özel bir odanın açılışı 22 Ağustos 2014 Cuma günü gerçekleştirildi.
Açılışa, Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, BEÜ Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Rıza Yılmaz, BEÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım, Dernek yönetimi hazır bulundu.

Bayrak; Dernek olarak önceliklerimiz eğitim ve sağlıktır


Açılışta konuşan Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, öncelikle de eğitim ve sağlık alanındaki yararlı çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Üroloji Sergisinde odanın tefrişatını sağlamakta kendilerine katkıda bulunanlara teşekkür eden Bayrak, “Üyelerimize verdiğimiz sözleri tek tek yapmanın yönetim kurulumuzla gururunu yaşamaktayız.
Derneğimizin üyesi Danışma Kurulu üyemiz BEÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım hocamızın önerisi ve Yönetim Kurulu kararı ile yapılan çalışmaları sonucunda Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma Hastanemize yaptırdığımız oda tefrişatımızı yapmış bulunuyoruz.
Bu konuda bize yardımcı olan Sayın Rektörümüze, Hastanemiz Başhekimine, müdür ve müdür yardımcılarına, üroloji servisi Doktor hemşire ve tüm çalışanlarına gösterdikleri mütevazı yardımlarından dolayı Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olarak yönetim kurulumuza ve sayın üyelerimiz adına herkese teşekkür ediyorum. İmkânlarımız el verdiği sürece halk yararına çalışmalarımız devam edecektir.
Dernek olarak önceliklerimiz eğitim ve sağlıktır. Bu konuda dernek olarak elimizden gelen yardımları yapmaya devam edeceğiz.
Nüfus oranlarına bakıldığında Zonguldak'ta derneklerimizin çokluğu gözle görülmektedir. Diğer derneklerimizin de duyarlı olacaklarına inanıyorum” dedi.
Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Rıza Yılmaz ise katkılarından dolayı Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimine teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.