Sitenin sağında bir giydirme reklam

TTK GENEL MÜDÜRÜ EROĞLU KİLİMLİ BELEDİYE BAŞKANI ALTUN’U ZİYARET ETTİ

Kilimli 22.01.2020 - 13:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8239+ kez okundu.
 

TTK GENEL MÜDÜRÜ EROĞLU KİLİMLİ BELEDİYE BAŞKANI ALTUN’U ZİYARET ETTİ

Türkiye Taşkömürleri Kurumu Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Kilimli İlçe Belediye Başkanı Kamil Altun’u ziyaret etti.
Türkiye Taşkömürleri Kurumu Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Kilimli İlçe Belediye Başkanı Kamil Altun’u ziyaret etti. TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu beraberinde genel müdür yardımcısı İsmail Güner ile yaptığı ziyarette Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’a hayırlı olsun dileğinde bulundu. TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu ve genel müdür yardımcısı İsmail Güner’in ziyaretinden memnun olduğunu ifade eden Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, “Kendileri ile yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Türkiye Taşkömürleri Kurumu Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Kilimli İlçe Belediye Başkanı Kamil Altun’u ziyaret etti.

Türkiye Taşkömürleri Kurumu Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Kilimli İlçe Belediye Başkanı Kamil Altun’u ziyaret etti.

TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu beraberinde genel müdür yardımcısı İsmail Güner ile yaptığı ziyarette Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu ve genel müdür yardımcısı İsmail Güner’in ziyaretinden memnun olduğunu ifade eden Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, “Kendileri ile yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.