Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜFENKCİ: BİZİM DAVAMIZ, MİLLET DAVASIDIR

Siyaset 11.02.2017 - 23:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7374+ kez okundu.
 

TÜFENKCİ: BİZİM DAVAMIZ, MİLLET DAVASIDIR

AK Parti Zonguldak İl Danışma Meclisi Toplantısı Zonguldak Dedeman Otel'de yapıldı.
   Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin de katıldığı toplantıda AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar'ın yanı sıra partililerde hazır bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onaylamasının ardından halka götürülecek olan Anayasa değişikliğini konuşan Bakan Tüfenkci, "Biz milletimizin bekası için devletimizin geleceği için bu devleti gelecek nesillere taşımamız için Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçme noktasında mecliste iradeyi ortaya koyduk. Anayasayı değişikliğini sizlerin önüne getirdik. İnşallah milletin kararı tecelli edecektir" dedi. TÜFENKCİ: BİZİM DAVAMIZ, MİLLET DAVASIDIR "Yeni Türkiye için Evet" kampanyasının Türkiye'nin yükselmesine vesile olacağını ifade eden Bakan Bülent Tüfenkci, "Biz her zaman milletin hakemliğine inandık. Ne zaman başımız sıkışsa millete gittik. Şimdi de milletin kararı bizim için kesindir. Milletin vermiş olduğu kararla inşallah milletimiz yeniden Türkiye'nin büyümesine vesile olacak. Milletimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Türkiye'nin kaderi bu geçen 14 yılda AK Partinin kaderiyle özdeşleşmiştir. Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. İleri ki yıllarda bu günlerin kıymetini daha iyi anlayacağız. Gezi olaylarından bu yana Türkiye'nin atlatmış olduğu badireleri göz önüne aldığımızda Cumhurbaşkanlığı sisteminin ne kadar önemli olduğunu hep beraber göreceğiz. Cumhurbaşkanımız bu davaya ömür adadı. Bizim davamız dedik ki millet davasıdır" şeklinde konuştu.  Rejimin değiştirildiği iddialarına da sert tepki gösteren Bakan Bülent Tüfenkci, "Rejimi değiştiriyorsunuz diyenler, kendilerine bakmaları lazım. Bölücülerle aynı safta olanlar, PKK ile aynı safta olanlar rejimi koruyabilirler mi? Bugüne kadar milletin dertleriyle dertlenmedikleri gibi ne anayasayı okuyorlar ne de milleti okuyabiliyorlar. Yalanlarla siyaset yapıyorlar. Halkla beraber olamadıkları için ne halkın derdinden ne de milletin derdinden anlıyorlar. Onların ne rejime ne sisteme katacakları bir şey yok. Milletimizin kafasını karıştırmaktan başka bir şey yapamazlar. Biz gerçekten insanlarımıza bugüne kadar ne yaptık, bundan sonra ne amaçlıyoruz onu anlatmamız gerekiyor. Bizim Cumhurbaşkanlığı sistemini sağlıklı bir şekilde anlatmamız lazım. Siyaset, sorun çözme sanatıdır. Sorun üretme yeri değildir. Dolayısıyla eğer Türkiye'nin yönetim sisteminde bir sorun varsa bunu çözmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.
AK Parti Zonguldak İl Danışma Meclisi Toplantısı Zonguldak Dedeman Otel'de yapıldı.

 

 Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin de katıldığı toplantıda AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar'ın yanı sıra partililerde hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onaylamasının ardından halka götürülecek olan Anayasa değişikliğini konuşan Bakan Tüfenkci, "Biz milletimizin bekası için devletimizin geleceği için bu devleti gelecek nesillere taşımamız için Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçme noktasında mecliste iradeyi ortaya koyduk. Anayasayı değişikliğini sizlerin önüne getirdik. İnşallah milletin kararı tecelli edecektir" dedi.

TÜFENKCİ: BİZİM DAVAMIZ, MİLLET DAVASIDIR

"Yeni Türkiye için Evet" kampanyasının Türkiye'nin yükselmesine vesile olacağını ifade eden Bakan Bülent Tüfenkci, "Biz her zaman milletin hakemliğine inandık. Ne zaman başımız sıkışsa millete gittik. Şimdi de milletin kararı bizim için kesindir. Milletin vermiş olduğu kararla inşallah milletimiz yeniden Türkiye'nin büyümesine vesile olacak. Milletimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Türkiye'nin kaderi bu geçen 14 yılda AK Partinin kaderiyle özdeşleşmiştir. Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. İleri ki yıllarda bu günlerin kıymetini daha iyi anlayacağız. Gezi olaylarından bu yana Türkiye'nin atlatmış olduğu badireleri göz önüne aldığımızda Cumhurbaşkanlığı sisteminin ne kadar önemli olduğunu hep beraber göreceğiz. Cumhurbaşkanımız bu davaya ömür adadı. Bizim davamız dedik ki millet davasıdır" şeklinde konuştu.

 Rejimin değiştirildiği iddialarına da sert tepki gösteren Bakan Bülent Tüfenkci, "Rejimi değiştiriyorsunuz diyenler, kendilerine bakmaları lazım. Bölücülerle aynı safta olanlar, PKK ile aynı safta olanlar rejimi koruyabilirler mi? Bugüne kadar milletin dertleriyle dertlenmedikleri gibi ne anayasayı okuyorlar ne de milleti okuyabiliyorlar. Yalanlarla siyaset yapıyorlar. Halkla beraber olamadıkları için ne halkın derdinden ne de milletin derdinden anlıyorlar. Onların ne rejime ne sisteme katacakları bir şey yok. Milletimizin kafasını karıştırmaktan başka bir şey yapamazlar. Biz gerçekten insanlarımıza bugüne kadar ne yaptık, bundan sonra ne amaçlıyoruz onu anlatmamız gerekiyor. Bizim Cumhurbaşkanlığı sistemini sağlıklı bir şekilde anlatmamız lazım. Siyaset, sorun çözme sanatıdır. Sorun üretme yeri değildir. Dolayısıyla eğer Türkiye'nin yönetim sisteminde bir sorun varsa bunu çözmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.