Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tüm işyerleri 22:00'de kapanacak

Gündem 06.11.2020 - 13:41, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3678+ kez okundu.
 

Tüm işyerleri 22:00'de kapanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, (Korana virüs kısıtlamaları ile ilgili) ''Özel sektör ve kamuda esnek mesai teşvik edilecek. Paket servis hariç olmak üzere lokanta, restoran, pastane ile berber, kuaför, nikah-düğün salonu, yüzme havuzu, hamam, kaplıca, sauna, internet kafe, halı saha, tiyatro, sinema, konser salonu ve benzeri tüm işyerlerinde hizmetler saat 22.00’de sona erecektir' dedi. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de yaşanan depremin ardından yaşanan gelişmelere ilişkin konuşurken, özellikle CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin iftira olduğunun altını çizdi. Ekonomik gelişmeler, korona virüs ve dış politikaya ilişkin de konuşan Erdoğan, özellikle İstanbullulara uyarıda bulundu: “Özellikle İstanbul'da yaşayan vatandaşlarımızdan bu konuda daha fazla dikkat, daha fazla hassasiyet bekliyorum. Son haftalarda salgının bu şehrimizdeki artışının önüne ancak bu şekilde geçebiliriz'' ifadelerini kullandı. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, (Korana virüs kısıtlamaları ile ilgili) ''Özel sektör ve kamuda esnek mesai teşvik edilecek. Paket servis hariç olmak üzere lokanta, restoran, pastane ile berber, kuaför, nikah-düğün salonu, yüzme havuzu, hamam, kaplıca, sauna, internet kafe, halı saha, tiyatro, sinema, konser salonu ve benzeri tüm işyerlerinde hizmetler saat 22.00’de sona erecektir' dedi.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de yaşanan depremin ardından yaşanan gelişmelere ilişkin konuşurken, özellikle CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin iftira olduğunun altını çizdi. Ekonomik gelişmeler, korona virüs ve dış politikaya ilişkin de konuşan Erdoğan, özellikle İstanbullulara uyarıda bulundu: “Özellikle İstanbul'da yaşayan vatandaşlarımızdan bu konuda daha fazla dikkat, daha fazla hassasiyet bekliyorum. Son haftalarda salgının bu şehrimizdeki artışının önüne ancak bu şekilde geçebiliriz'' ifadelerini kullandı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.