Sitenin sağında bir giydirme reklam

VALİ TUTULMAZ KOZLU’DA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Eğitim 22.10.2020 - 01:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3032+ kez okundu.
 

VALİ TUTULMAZ KOZLU’DA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamındaki bir çeşit inceleme ve denetimler çerçevesinde Kozlu İlçesindeki bazı okul ve sağlık ocaklarına ziyaretler gerçekleştirdi. Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte okul ziyaretlerine başlayan Vali Tutulmaz Kozlu Kılıç İlkokulu’nda denetim yapan Vali Tutulmaz, okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet ederek, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınması gereken tedbirleri hatırlatarak, tedbir ve kurallara uyulmasını istedi. Kozlu Fatih Sitesin’de yapımı devam eden aile sağlığı merkezinde de incelemelerde bulunan Vali Tutulmaz yetkililerden yapım süreci ve çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.(BKH)
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamındaki bir çeşit inceleme ve denetimler çerçevesinde Kozlu İlçesindeki bazı okul ve sağlık ocaklarına ziyaretler gerçekleştirdi.
Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte okul ziyaretlerine başlayan Vali Tutulmaz Kozlu Kılıç İlkokulu’nda denetim yapan Vali Tutulmaz, okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet ederek, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınması gereken tedbirleri hatırlatarak, tedbir ve kurallara uyulmasını istedi.
Kozlu Fatih Sitesin’de yapımı devam eden aile sağlığı merkezinde de incelemelerde bulunan Vali Tutulmaz yetkililerden yapım süreci ve çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.(BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.