Sitenin sağında bir giydirme reklam

YARDIM BAŞVURULARI İNTERNETTEN YAPILACAK

Kozlu 06.04.2020 - 23:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7190+ kez okundu.
 

YARDIM BAŞVURULARI İNTERNETTEN YAPILACAK

Kozlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na yardım amaçlı başvuracak ihtiyaç sahibi vatandaşların başvurularını İnternet üzerinden yapmaları gerektiği bildirildi.
Kozlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na yardım amaçlı başvuracak ihtiyaç sahibi vatandaşların başvurularını internet üzerinden yapmaları gerektiği bildirildi. Korona Virüs (Covid-19) salgını ile mücadele önlemleri kapsamında şahsi başvuru kabul edilmeyeceği ifade edilirken, İnternet ortamından randevu sistemine göre ihtiyaç sahiplerine ulaşılacağı belirtildi. Vatandaşlar; http://www.kozlu.gov.tr/kozlu-sosyal-yardimlasma-ve-dayanisma-vakfi-online-basvuru internet adresinden online başvuru yapabilecekler Kozlu Kaymakamlığı İnternet Sayfasında yardım talebinde bulanacaklar için Başvuru Şartları şu şekilde belirtiliyor.   Online Yardım Başvuru Koşulları Online başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımızın öncelikli olarak MERNİS(Merkezî Nüfus İdare Sistemi) kayıtlarına Zonguldak ili Kozlu ilçe sınırları içerisinde ikamet etmeleri esastır. Online başvuru için başvuru yapan vatandaşlarımızın daha önceden Vakfımızda dosya açtırmış olmaları gerekmektedir. Başvurunuz sonucunda Vakfımızda dosyanız bulunmaması halinde tarafınıza randevu vermek için dönüş yapılacaktır. Başvuru yapan kişinin başvuru formundaki alanları eksiksiz olarak doldurmaları gerekmektedir. Başvuru sayfasında bulunan "Başvuru Onayı ve Sorgu İzni" onay kutusunu işaretlemeniz gerekmektedir. Başvuru sayfasının sonunda bulunan "Gönder" butonuna basarak başvurunuzu sonlandırabilirsiniz.   Başvurunuz tarafımıza iletildikten sonra gerekli görülmesi durumunda Vakıf çalışanlarımız tarafından adresinize "Hane Ziyareti" yapılacaktır. Ayrıca Yardım Başvuruları Hakkında Bilgi için 372 220 07 04  372 220 07 05 numaralara ulaşabilirsiniz.
Kozlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na yardım amaçlı başvuracak ihtiyaç sahibi vatandaşların başvurularını İnternet üzerinden yapmaları gerektiği bildirildi.

Kozlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na yardım amaçlı başvuracak ihtiyaç sahibi vatandaşların başvurularını internet üzerinden yapmaları gerektiği bildirildi.

Korona Virüs (Covid-19) salgını ile mücadele önlemleri kapsamında şahsi başvuru kabul edilmeyeceği ifade edilirken, İnternet ortamından randevu sistemine göre ihtiyaç sahiplerine ulaşılacağı belirtildi.

Vatandaşlar;

http://www.kozlu.gov.tr/kozlu-sosyal-yardimlasma-ve-dayanisma-vakfi-online-basvuru

internet adresinden online başvuru yapabilecekler

Kozlu Kaymakamlığı İnternet Sayfasında yardım talebinde bulanacaklar için Başvuru Şartları şu şekilde belirtiliyor.

 

Online Yardım Başvuru Koşulları

Online başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımızın öncelikli olarak MERNİS(Merkezî Nüfus İdare Sistemi) kayıtlarına Zonguldak ili Kozlu ilçe sınırları içerisinde ikamet etmeleri esastır.


Online başvuru için başvuru yapan vatandaşlarımızın daha önceden Vakfımızda dosya açtırmış olmaları gerekmektedir. Başvurunuz sonucunda Vakfımızda dosyanız bulunmaması halinde tarafınıza randevu vermek için dönüş yapılacaktır.

Başvuru yapan kişinin başvuru formundaki alanları eksiksiz olarak doldurmaları gerekmektedir.

Başvuru sayfasında bulunan "Başvuru Onayı ve Sorgu İzni" onay kutusunu işaretlemeniz gerekmektedir.

Başvuru sayfasının sonunda bulunan "Gönder" butonuna basarak başvurunuzu sonlandırabilirsiniz.

 

Başvurunuz tarafımıza iletildikten sonra gerekli görülmesi durumunda Vakıf çalışanlarımız tarafından adresinize "Hane Ziyareti" yapılacaktır.

Ayrıca Yardım Başvuruları Hakkında Bilgi için

372 220 07 04 

372 220 07 05 numaralara ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.