Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yılmaz Regaip Kandilini Kutladı

Gündem 22.03.2018 - 21:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6832+ kez okundu.
 

Yılmaz Regaip Kandilini Kutladı

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz bir mesaj yayınlayarak Müslümanların Regaip Kandilini Kutladı.
Başkan Yılmaz Regaip Kandili Kutlama mesajında şöyle dedi; Müslümanlara üç ayları müjdeleyen, rahmeti ve bereketi bol olan bu özel ve mübarek günlerin sevgi, barış ve kardeşlik duygularımızı arttırmasını diliyorum. Bu düşüncelerle Tüm İslam aleminin ve Kozlu’lu Hemşerilerimin Mübarek Regaip Kandilini en içten dileklerimle kutlar, Milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim.Saygı ve Sevgilerimle.
Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz bir mesaj yayınlayarak Müslümanların Regaip Kandilini Kutladı.

Başkan Yılmaz Regaip Kandili Kutlama mesajında şöyle dedi;

Müslümanlara üç ayları müjdeleyen, rahmeti ve bereketi bol olan bu özel ve mübarek günlerin sevgi, barış ve kardeşlik duygularımızı arttırmasını diliyorum. Bu düşüncelerle Tüm İslam aleminin ve Kozlu’lu Hemşerilerimin Mübarek Regaip Kandilini en içten dileklerimle kutlar, Milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim.Saygı ve Sevgilerimle.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.