Sitenin sağında bir giydirme reklam

700 KİŞİLİK SALON YETMEDİ

Kozlu 23.07.2014 - 23:08, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7243+ kez okundu.
 

700 KİŞİLİK SALON YETMEDİ

Kozlu’nun sevilen esnaflarından, Osmanlı İnşaat’ın sahibi Mehmet Dağkıran’ın 18 temmuz Cuma günü Elizya Düğün salonunda verdiği iftar yemeğine katılım beklenenin çok üzerinde gerçekleşti.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yapılacak olan AKP Kozlu İlçe kongresinde, Kozlu İlçe Başkanlığı için favori olarak görülen Dağkıran iftar öncesi konuklarını salonun girişinde tek tek karşıladı. İftar davetine iştirak eden davetlilerin yaklaşık 700 kişi kapasiteli Elizya Düğün salonuna sığmaması nedeniyle konukların bir kısmı, Dağkıran’ın davetlisi olarak aynı binadaki Rota Cafe ve Zahid 50 isimli restorana yönlendirildi.   Belediye tarafından düzenlenen Belediye Meclis üyelerinin ve  AKP’li teşkilat mensuplarının davet edildiği, Dağkıran’ın iftarına katılımının engellenmek için aynı güne denk getirildiği bir başka iftar davetine rağmen  Dağkıran’ın iftar yemeğine katılımın nasıl olacağı AKP’liler arasında olduğu kadar Kozlu kamuoyunda da merak konusu idi. Buna rağmen Dağkıran’ın iftar davetine katılımın beklenenin çok üzerinde gerçekleşmesi, kamuoyunda Dağkıran İlçe seçimini şimdiden garantiledi şeklindeki yorumlara sebep oldu. Aynı gün belediye tarafından alternatif bir iftar daveti düzenlenmesine rağmen Dağkıran’ı karşısındaki en büyük rakip olarak gördüğü bilinen Ahmet Özdemir’in parti içerisinden gelebilecek tepkileri engellemek için özellikle Dağkıran’ın iftarına katılması, hedef saptırma ya da samimiyetsizlik olarak nitelendirildi. Diğer yandan, Belediye başkan vekili Tahsin Karaarslan’ın yapıcı ve uzlaştırıcı davranışları takdir ile karşılandı.(BKH)
Kozlu’nun sevilen esnaflarından, Osmanlı İnşaat’ın sahibi Mehmet Dağkıran’ın 18 temmuz Cuma günü Elizya Düğün salonunda verdiği iftar yemeğine katılım beklenenin çok üzerinde gerçekleşti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yapılacak olan AKP Kozlu İlçe kongresinde, Kozlu İlçe Başkanlığı için favori olarak görülen Dağkıran iftar öncesi konuklarını salonun girişinde tek tek karşıladı.

İftar davetine iştirak eden davetlilerin yaklaşık 700 kişi kapasiteli Elizya Düğün salonuna sığmaması nedeniyle konukların bir kısmı, Dağkıran’ın davetlisi olarak aynı binadaki Rota Cafe ve Zahid 50 isimli restorana yönlendirildi.  

Belediye tarafından düzenlenen Belediye Meclis üyelerinin ve  AKP’li teşkilat mensuplarının davet edildiği, Dağkıran’ın iftarına katılımının engellenmek için aynı güne denk getirildiği bir başka iftar davetine rağmen  Dağkıran’ın iftar yemeğine katılımın nasıl olacağı AKP’liler arasında olduğu kadar Kozlu kamuoyunda da merak konusu idi.

Buna rağmen Dağkıran’ın iftar davetine katılımın beklenenin çok üzerinde gerçekleşmesi, kamuoyunda Dağkıran İlçe seçimini şimdiden garantiledi şeklindeki yorumlara sebep oldu.

Aynı gün belediye tarafından alternatif bir iftar daveti düzenlenmesine rağmen Dağkıran’ı karşısındaki en büyük rakip olarak gördüğü bilinen Ahmet Özdemir’in parti içerisinden gelebilecek tepkileri engellemek için özellikle Dağkıran’ın iftarına katılması, hedef saptırma ya da samimiyetsizlik olarak nitelendirildi.

Diğer yandan, Belediye başkan vekili Tahsin Karaarslan’ın yapıcı ve uzlaştırıcı davranışları takdir ile karşılandı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.