Sitenin sağında bir giydirme reklam

AKP’Lİ KOZLU BELEDİYESİ’NDEN FETÖ/PDY’NA BİR RANT DAHA!

Gündem 25.08.2016 - 01:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8234+ kez okundu.
 

AKP’Lİ KOZLU BELEDİYESİ’NDEN FETÖ/PDY’NA BİR RANT DAHA!

AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in FETÖ/PDY’na finansal destek veren ve şu an birçoğu FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu bulunan iş adamlarına ilçe sınırları içerisinde sağladığı rantlardan biri daha ortaya çıktı.
  Bu güne kadar FETÖ/PDY’na finans sağlayan iş adamları ve çoğu tutuklu olan bu iş adamlarına ilçe sınırları içerisinde, başta imar olmak üzere sağladığı rant içeren uygulamalara konu olan haberlere bir yalanlama getiremeyen, haberlerde de dile getirildiği üzere dolaylı olarak FETÖ/PDY’na destek verdiği açıkça gözler önüne serilen AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in şu an FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu bulunan bazı iş adamlarının sahibi olduğu, yönetimine kayyum atanan Fatih Sitesi yol ayrımındaki akaryakıt istasyonuna yasaları hiçe sayma pahasına sağladığı istisna ortaya çıktı. Karayolları geçiş izni olmayan Akaryakıt istasyonunun karayolu bağlantısını Kastamonu Bölge Müdürlüğü’nün tüm ikaz ve yazışmalarına rağmen kapatmamakta ısrar eden Şahin’in yasa ve yönetmelikleri hiçe sayarak, istasyon sahibi FETÖ/PDY üyesi şu an tutuklu olan iş adamları rant sağladığı ileri sürülüyor. Kastamonu Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri, bahse konu karayolu geçiş izni olmayan akaryakıt istasyonu ile ilgili ellerinde 22 adet şikâyet dilekçesi olduğunu, Kozlu Belediyesi’ne akaryakıt istasyonu karayolu çıkış bağlantısını kapatmak üzere defalarca talepte bulunduklarını ancak Kozlu Belediyesi’nin ısrarla bu talebi göz ardı ederek gerekli uygulamayı yapmadığını dile getirdiler. Kayyum atalı İstasyon sahibi FETÖ/PDY üyesi şu an tutuklu olan iş adamları ile yakın dostluk ilişkisi, kamuoyu tarafından yakinen AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in yasaları uygulamamakta ısrar etmesi kamuoyunda, ‘Şahin’in bu işten ne menfaati var?’ ya da ‘Bu şekilde FETÖ/PDY’na destek sağlıyor’ şeklinde yorumlara sebep oluyor. (BKH) 
AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in FETÖ/PDY’na finansal destek veren ve şu an birçoğu FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu bulunan iş adamlarına ilçe sınırları içerisinde sağladığı rantlardan biri daha ortaya çıktı.

 

Bu güne kadar FETÖ/PDY’na finans sağlayan iş adamları ve çoğu tutuklu olan bu iş adamlarına ilçe sınırları içerisinde, başta imar olmak üzere sağladığı rant içeren uygulamalara konu olan haberlere bir yalanlama getiremeyen, haberlerde de dile getirildiği üzere dolaylı olarak FETÖ/PDY’na destek verdiği açıkça gözler önüne serilen AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in şu an FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu bulunan bazı iş adamlarının sahibi olduğu, yönetimine kayyum atanan Fatih Sitesi yol ayrımındaki akaryakıt istasyonuna yasaları hiçe sayma pahasına sağladığı istisna ortaya çıktı.

Karayolları geçiş izni olmayan Akaryakıt istasyonunun karayolu bağlantısını Kastamonu Bölge Müdürlüğü’nün tüm ikaz ve yazışmalarına rağmen kapatmamakta ısrar eden Şahin’in yasa ve yönetmelikleri hiçe sayarak, istasyon sahibi FETÖ/PDY üyesi şu an tutuklu olan iş adamları rant sağladığı ileri sürülüyor.

Kastamonu Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri, bahse konu karayolu geçiş izni olmayan akaryakıt istasyonu ile ilgili ellerinde 22 adet şikâyet dilekçesi olduğunu, Kozlu Belediyesi’ne akaryakıt istasyonu karayolu çıkış bağlantısını kapatmak üzere defalarca talepte bulunduklarını ancak Kozlu Belediyesi’nin ısrarla bu talebi göz ardı ederek gerekli uygulamayı yapmadığını dile getirdiler.

Kayyum atalı İstasyon sahibi FETÖ/PDY üyesi şu an tutuklu olan iş adamları ile yakın dostluk ilişkisi, kamuoyu tarafından yakinen AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in yasaları uygulamamakta ısrar etmesi kamuoyunda, ‘Şahin’in bu işten ne menfaati var?’ ya da ‘Bu şekilde FETÖ/PDY’na destek sağlıyor’ şeklinde yorumlara sebep oluyor. (BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.