Sitenin sağında bir giydirme reklam

ANKARA’DAN 6.5 MİLYON TL YATIRIM MÜJDESİ İLE DÖNDÜ

Kozlu 17.06.2017 - 00:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7863+ kez okundu.
 

ANKARA’DAN 6.5 MİLYON TL YATIRIM MÜJDESİ İLE DÖNDÜ

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Ankara ziyaretlerinde Kozlu’ya yatırım projeleri kapsamında yine elleri dolu döndü. Başkan Yılmaz Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İlbank temasları çerçevesinde Kozlu Belediyesine iki yeni hizmet aracı (çöp toplama kamyonu) kazandırdı.Ayrıca toplamda 6.5 Milyon TL tutarındaki Kozlu girişi Bulvar düzenlemesi, Şehir Merkezi Su şebekesi yapım işi, Asfalt yapım işi (3.5 Milyon TL) ve Hayvan Barınağı Yapımına dair projelerin finans işini de çözüme kavuşturan Başkan Kerim Yılmaz Ankara dönüşünde bambaşka bir Kozlu için yeni hizmet projelerinin yolda olduğu müjdesini verdi.Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ayrıca Kozlu sahilindeki ikince etap dolgu alanı üzerindeki ilave sahil dolgu projesinin ve sahil koruma tahkimat çalışmalarının da devam ettiğini ifade ederek, Kozlululara her bakımdan yaşanabilir bir modern kent bırakabilmek için hizmetlerin devam edeceğini vurguladı.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Ankara ziyaretlerinde Kozlu’ya yatırım projeleri kapsamında yine elleri dolu döndü.
Başkan Yılmaz Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İlbank temasları çerçevesinde Kozlu Belediyesine iki yeni hizmet aracı (çöp toplama kamyonu) kazandırdı.
Ayrıca toplamda 6.5 Milyon TL tutarındaki Kozlu girişi Bulvar düzenlemesi, Şehir Merkezi Su şebekesi yapım işi, Asfalt yapım işi (3.5 Milyon TL) ve Hayvan Barınağı Yapımına dair projelerin finans işini de çözüme kavuşturan Başkan Kerim Yılmaz Ankara dönüşünde bambaşka bir Kozlu için yeni hizmet projelerinin yolda olduğu müjdesini verdi.
Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ayrıca Kozlu sahilindeki ikince etap dolgu alanı üzerindeki ilave sahil dolgu projesinin ve sahil koruma tahkimat çalışmalarının da devam ettiğini ifade ederek, Kozlululara her bakımdan yaşanabilir bir modern kent bırakabilmek için hizmetlerin devam edeceğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.