Sitenin sağında bir giydirme reklam

BU KADARINA DA PES DOĞRUSU

Kozlu 01.02.2017 - 23:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8231+ kez okundu.
 

BU KADARINA DA PES DOĞRUSU

Zonguldak Valiliğini, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünü, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ve Kozlu Kaymakamlığı ve Kozlu Belediyesini göreve çağırıyoruz. Belediyeden Tüpgaz Deposu olarak kiraladığı yeri Halı Yıkama tesisine kiraya verdi.
AKP'li Kozlu Belediyesine yakınlığı ile bilinen ve bu yakınlığı kullanarak kendine menfaat sağlayarak belediyenin taşeron hafriyat işlerini yapan, belediyeden işyerleri kiralayan müteahhit Kozlu İPRAGAZ Bayii Tamer Yılmaz, Kozlu Belediyesinin Kozlu'daki Tüpgaz bayilerine güvenli alanda depo oluşturmak üzere verdiği depo alanını Halı Yıkama tesisine kiraya vererek kendisine ayrı bir rant sağladı. Kozlu Değirmenağzı Mevkiinde diğer tüpgaz bayilerininde depo alanı alarak kullandıkları alana kendisine ait iş makineleri ile ayrı bir giriş yolu yaparak tüpgaz deposunu Halı Yıkama Tesisine gayri yasal olarak kiraya veren müteahhit namı diğer Tüpçü Tamer'in kendisine rant sağlamak uğruna bu yasaları ve insan hayatını hiçe sayan uygulamasına karşı Zonguldak Valiliğini, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünü, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ve Kozlu Belediyesini göreve çağırıyoruz.(BKH)
Zonguldak Valiliğini, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünü, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ve Kozlu Kaymakamlığı ve Kozlu Belediyesini göreve çağırıyoruz. Belediyeden Tüpgaz Deposu olarak kiraladığı yeri Halı Yıkama tesisine kiraya verdi.

AKP'li Kozlu Belediyesine yakınlığı ile bilinen ve bu yakınlığı kullanarak kendine menfaat sağlayarak belediyenin taşeron hafriyat işlerini yapan, belediyeden işyerleri kiralayan müteahhit Kozlu İPRAGAZ Bayii Tamer Yılmaz, Kozlu Belediyesinin Kozlu'daki Tüpgaz bayilerine güvenli alanda depo oluşturmak üzere verdiği depo alanını Halı Yıkama tesisine kiraya vererek kendisine ayrı bir rant sağladı.
Kozlu Değirmenağzı Mevkiinde diğer tüpgaz bayilerininde depo alanı alarak kullandıkları alana kendisine ait iş makineleri ile ayrı bir giriş yolu yaparak tüpgaz deposunu Halı Yıkama Tesisine gayri yasal olarak kiraya veren müteahhit namı diğer Tüpçü Tamer'in kendisine rant sağlamak uğruna bu yasaları ve insan hayatını hiçe sayan uygulamasına karşı Zonguldak Valiliğini, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünü, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ve Kozlu Belediyesini göreve çağırıyoruz.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.