Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’DEN ALTERNATİF ÇELENK KOYMA TÖRENİ

Zonguldak 04.09.2014 - 14:02, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8245+ kez okundu.
 

CHP’DEN ALTERNATİF ÇELENK KOYMA TÖRENİ

CHP İl Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarının ardından Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Ali İhsan Köktürk’ün de katılımı ile birlikte Zonguldak Valiliği önündeki Atatürk Anıtına Çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşını okudular.
Çelenk Koyma töreninin ardından günün anlam ve önemine dair bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Halil Furat şunları söyledi; ‘Şanlı tarihimizin altın sayfalarındani ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde büyük sıkıntılar ve yokluk içinde kazanılan ve yüce Türk Milleti ile kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin gücünü gösteren şanlı 30 Ağustos Zafer Bayramının 92. Yıldönümünü kutlamanın büyük gururunu ve onurunu yaşamaktayız. Tüm tarihi boyunca bağımsız yaşamayı ilke edinmiş olan Türk Milleti tarihten aldığı onuru büyük önderin ‘ya İstiklal Ya ölüm’ sözleriyle perçinleyerek 30 Ağustos da destansı bir zafere imza atarak Türk Milletinin makus kaderini değiştirmiş Türk adını tarihe bir kez daha altın harflerle yazdırmıştır. Milletimizin ebediyen bağımsızlığını sürdürmesi için, toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum’ dedi.(BKH) 
CHP İl Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarının ardından Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Ali İhsan Köktürk’ün de katılımı ile birlikte Zonguldak Valiliği önündeki Atatürk Anıtına Çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşını okudular.

Çelenk Koyma töreninin ardından günün anlam ve önemine dair bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Halil Furat şunları söyledi;

‘Şanlı tarihimizin altın sayfalarındani ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde büyük sıkıntılar ve yokluk içinde kazanılan ve yüce Türk Milleti ile kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin gücünü gösteren şanlı 30 Ağustos Zafer Bayramının 92. Yıldönümünü kutlamanın büyük gururunu ve onurunu yaşamaktayız.

Tüm tarihi boyunca bağımsız yaşamayı ilke edinmiş olan Türk Milleti tarihten aldığı onuru büyük önderin ‘ya İstiklal Ya ölüm’ sözleriyle perçinleyerek 30 Ağustos da destansı bir zafere imza atarak Türk Milletinin makus kaderini değiştirmiş Türk adını tarihe bir kez daha altın harflerle yazdırmıştır.

Milletimizin ebediyen bağımsızlığını sürdürmesi için, toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum’ dedi.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.