Sitenin sağında bir giydirme reklam

DENIZ FATIH’TE TASTI

Siyaset 04.06.2015 - 20:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7220+ kez okundu.
 

DENIZ FATIH’TE TASTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz Kozlu Fatih Sitesi’nde seçmenlerle buluştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz Kozlu Fatih Sitesi’nde seçmenlerle buluştu.Coşkulu kalabalığın tezahüratlar eşliğinde karşıladığı Deniz Yavuzyılmaz’a eski Bakanlardan Önay Alpago eşlik etti.‘Doğup, büyüdüğüm çocukluğumun anılarımın geçtiği bu mahallede sizlerle buluşmak benim için ayrı bir anlam ifade ediyor’ şeklindeki sözleri ile konuşmasına başlayan Yavuzyılmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü; ‘Bugün burada sizler ile buluşmak benim için çok büyük anlam ifade ediyor. Ben bu sokaklarda büyüdüm, top koşturdum, oyunlar oynadım. Burası benim hayallerimi kurduğum mahalle. İlk kez burada âşık oldum. Kişiliğim burada şekillendi. Beni sizler büyüttünüz. Kimi zaman yanağımı okşayıp sevdiniz, kimi zaman kulağımı çektiniz. Nasip olursa şimdi milletvekilliğini Kozlu’ya doğup büyüdüğüm bu sokaklara getirmek istiyorum. Çok yol kat ettik, biz omuz daha verirseniz olamaması diye bir şey söz konusu değil. Yanlış yaparsam size layık olamazsam yine kulağımı çekersiniz. Hepinizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Çözümleri de partimizin seçim beyannamesinde mevcut.’dedi.TTK Konusunda da çok hassas olduğunu dile getiren Yavuzyılmaz, ‘İktidar TTK’yı gözden çıkartmış. Her yıl emekli olan işçilerle birlikte işe yeni personel alınmadığı için norm kadrosundan çok daha az işçi ile üretim yapmak zorunda kalan TTK Emeğin başkenti olarak ismini dünyaya duyurmuş Zonguldak’ın olmazsa olmazıdır. İster Milletvekili olayım ister olmayayım, ben var olduğum müddetçe son nefesime kadar TTK’nın kapatılmaması için var gücümle ne gerekiyorsa yapacağım. İthal Kömür yerli maden kömüründen ucuz diyerek TTK’yı kapatmak isteyen Hükümet bu ocaklar kapansın da görün size ithal kömürü kaç liradan verecekler?’ dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zonguldak’ı çok önemsediğini de vurgulayan Yavuzyılmaz, bu yüzden Kılıçdaroğlu’nun hem Zonguldak Merkezde hem de Ereğli’de olmak üzere Zonguldak’ta iki kez miting gerçekleştirdiğini, CHP’nin iktidar olması durumunda Zonguldak’ın yine o eski parlak günlerine kısa sürede döneceğini dile getirdi.(BKH)
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz Kozlu Fatih Sitesi’nde seçmenlerle buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz Kozlu Fatih Sitesi’nde seçmenlerle buluştu.
Coşkulu kalabalığın tezahüratlar eşliğinde karşıladığı Deniz Yavuzyılmaz’a eski Bakanlardan Önay Alpago eşlik etti.
‘Doğup, büyüdüğüm çocukluğumun anılarımın geçtiği bu mahallede sizlerle buluşmak benim için ayrı bir anlam ifade ediyor’ şeklindeki sözleri ile konuşmasına başlayan Yavuzyılmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü; ‘Bugün burada sizler ile buluşmak benim için çok büyük anlam ifade ediyor. Ben bu sokaklarda büyüdüm, top koşturdum, oyunlar oynadım. Burası benim hayallerimi kurduğum mahalle. İlk kez burada âşık oldum. Kişiliğim burada şekillendi. Beni sizler büyüttünüz. Kimi zaman yanağımı okşayıp sevdiniz, kimi zaman kulağımı çektiniz. Nasip olursa şimdi milletvekilliğini Kozlu’ya doğup büyüdüğüm bu sokaklara getirmek istiyorum. Çok yol kat ettik, biz omuz daha verirseniz olamaması diye bir şey söz konusu değil. Yanlış yaparsam size layık olamazsam yine kulağımı çekersiniz. Hepinizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Çözümleri de partimizin seçim beyannamesinde mevcut.’dedi.
TTK Konusunda da çok hassas olduğunu dile getiren Yavuzyılmaz, ‘İktidar TTK’yı gözden çıkartmış. Her yıl emekli olan işçilerle birlikte işe yeni personel alınmadığı için norm kadrosundan çok daha az işçi ile üretim yapmak zorunda kalan TTK Emeğin başkenti olarak ismini dünyaya duyurmuş Zonguldak’ın olmazsa olmazıdır. İster Milletvekili olayım ister olmayayım, ben var olduğum müddetçe son nefesime kadar TTK’nın kapatılmaması için var gücümle ne gerekiyorsa yapacağım. İthal Kömür yerli maden kömüründen ucuz diyerek TTK’yı kapatmak isteyen Hükümet bu ocaklar kapansın da görün size ithal kömürü kaç liradan verecekler?’ dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zonguldak’ı çok önemsediğini de vurgulayan Yavuzyılmaz, bu yüzden Kılıçdaroğlu’nun hem Zonguldak Merkezde hem de Ereğli’de olmak üzere Zonguldak’ta iki kez miting gerçekleştirdiğini, CHP’nin iktidar olması durumunda Zonguldak’ın yine o eski parlak günlerine kısa sürede döneceğini dile getirdi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.