Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dr.ERCAN YALÇIN KOZLU İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Siyaset 02.04.2015 - 13:54, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7113+ kez okundu.
 

Dr.ERCAN YALÇIN KOZLU İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

MHP Zonguldak Milletvekili Aday adayı Dr.Ercan yalçın Kozlu İlçe Başkanlığını 30 Mart Pazartesi günü ziyaret etti.
MHP Zonguldak Milletvekili Aday adayı Dr.Ercan yalçın Kozlu İlçe Başkanlığını 30 Mart Pazartesi günü ziyaret etti. Dr.Ercan Yalçın yedi yıldır Ereğli’de özel bir hastanende Başhekim ve Genel cerrahi Uzmanı olarak görev yaptığını, aslen Elazığlı olup sekiz yıldır da Zonguldaklı olduğunu söyledi. Yalçın; ”Üniversite yıllarından beri MHP’nin çeşitli kademelerinde çeşitli faaliyetlerde bulundum .Zonguldak’a geldikten sonra partiye üye olup parti içindeki çeşitli faaliyetlerde yer aldım. İki dönemdir MHP ilçe yönetimindeyim. Malumunuz MHP içerisinde rol almamın en önemli nedeni ülkemizin içinde bulunduğu durum. Yaklaşık 13.yılına giren bir iktidar var. Maalesef bu iktidar geçen süre içinde taraflı tarafsız ülkeyi yoksulluk, yolsuzluk ve terör konusunda bir çıkmaza sürüklemiştir. İşlerin son noktasına geldiğine inanıyoruz. Bundan önceki dönemde yüce Türk Milleti alternatifleri yok, istikrar bozulmasın algı yönetimiyle bu partiyi üç kere iktidara getirdi. Artık biz bunun son olmasını istiyoruz. Algı yönetimini tersine çevirerek alternatiflerinin olduğunu hatta daha güçlü bir alternatifleri olduğunu, istikrarın kendi iktidarımızda daha iyi boyutlara ulaşacağını köy köy ,kapı kapı dolaşarak anlatmaya çalışacağız. Ülkenin içinde olduğu durumu, sıkıntıları kurtaracak olan MHP dir. Bu yüzden iktidar olama zaruretimiz var. “MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ VATANIN KENDİSİ DEMEKTİR.” Yürütmekte olduğum görevi askıya alarak Partimiz bizlere ne görev verirse partimizi daha iyi noktalara getirme ülküsünde harekete geçtim. Bu yürüyüşümüzün hepimiz için ,vatanımız milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. ”dedi.(BKH)
MHP Zonguldak Milletvekili Aday adayı Dr.Ercan yalçın Kozlu İlçe Başkanlığını 30 Mart Pazartesi günü ziyaret etti.

MHP Zonguldak Milletvekili Aday adayı Dr.Ercan yalçın Kozlu İlçe Başkanlığını 30 Mart Pazartesi günü ziyaret etti.

Dr.Ercan Yalçın yedi yıldır Ereğli’de özel bir hastanende Başhekim ve Genel cerrahi Uzmanı olarak görev yaptığını, aslen Elazığlı olup sekiz yıldır da Zonguldaklı olduğunu söyledi.

Yalçın; ”Üniversite yıllarından beri MHP’nin çeşitli kademelerinde çeşitli faaliyetlerde bulundum .Zonguldak’a geldikten sonra partiye üye olup parti içindeki çeşitli faaliyetlerde yer aldım. İki dönemdir MHP ilçe yönetimindeyim. Malumunuz MHP içerisinde rol almamın en önemli nedeni ülkemizin içinde bulunduğu durum. Yaklaşık 13.yılına giren bir iktidar var. Maalesef bu iktidar geçen süre içinde taraflı tarafsız ülkeyi yoksulluk, yolsuzluk ve terör konusunda bir çıkmaza sürüklemiştir. İşlerin son noktasına geldiğine inanıyoruz. Bundan önceki dönemde yüce Türk Milleti alternatifleri yok, istikrar bozulmasın algı yönetimiyle bu partiyi üç kere iktidara getirdi. Artık biz bunun son olmasını istiyoruz. Algı yönetimini tersine çevirerek alternatiflerinin olduğunu hatta daha güçlü bir alternatifleri olduğunu, istikrarın kendi iktidarımızda daha iyi boyutlara ulaşacağını köy köy ,kapı kapı dolaşarak anlatmaya çalışacağız.

Ülkenin içinde olduğu durumu, sıkıntıları kurtaracak olan MHP dir. Bu yüzden iktidar olama zaruretimiz var.

“MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ VATANIN KENDİSİ DEMEKTİR.”

Yürütmekte olduğum görevi askıya alarak Partimiz bizlere ne görev verirse partimizi daha iyi noktalara getirme ülküsünde harekete geçtim. Bu yürüyüşümüzün hepimiz için ,vatanımız milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. ”dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.