Sitenin sağında bir giydirme reklam

DURMAK YOK İMAR RANTINA DEVAM!!!

Kozlu 08.01.2015 - 14:40, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8098+ kez okundu.
 

DURMAK YOK İMAR RANTINA DEVAM!!!

AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin kamuoyundan gelen tüm tepkilere rağmen bazı müteahhit ve Belediye Meclis üyelerinin yakınlarına ait inşaat ve arsalara özel imar değişiklikleri yaparak rant yaratan uygulamalara devam etmekte ısrarcı davranıyor!
AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin kamuoyundan gelen tüm tepkilere rağmen bazı müteahhit ve Belediye Meclis üyelerinin yakınlarına ait inşaat ve arsalara özel imar değişiklikleri yaparak rant yaratan uygulamalara devam etmekte ısrarcı davranıyor! Gazetemizde 19 Eylül 2014 tarihinde Manşet Haberi olarak Yayımlanan ‘Fatih Sitesinde Sağlı-Sollu İmar Rantı’ yazıda AKP’li Belediye Başkanı Ertan Şahin’e yakın bir müteahhit tarafından verilen imara aykırı olarak fazla kat yapılan binaya Ertan Şahin’in imar düzenlemesi yaparak kaçak imalatları (fazla katları) yasal hale getireceğini bu düzenlemeyi yaparken aynı inşaatın bitişiğinde bulunan ve Ertan Şahin’e yakın isimlerden biri olan Belediye Meclis üyesi H.A’nın kayınbiraderine ait arsayı da aynı düzenleme kapsamına alarak büyük bir imar rantı sağlayacağını aylar öncesi gündeme getirerek kamuoyunu uyarmıştık. O tarihte haberi yalanlayamayan Ertan Şahin, ertesi gün düzenlediği toplantı ile haberi kimin sızdırdığını bulmak için belediye personelini sorguya çekerek adeta belediyede köstebek avı başlatmıştı. Ancak Şahin bunu yaparken diğer yandan bizim haberimizin doğruluğunu teyit ettiğinin farkında değildi! Görüldüğü üzere Güneş Balçıkla Sıvanmıyor! Yine haklı çıktık. O tarihte haberimizi yalanlayamayan Ertan Şahin kendisine yakın gördüğü müteahhide ait fala imalat (kaçak kat) olan binayı imar düzenlemesi yaparak kılıfına uydurmayı çoktan kafaya koymuş olacak ki, İskânı dahi olmayan binanın giriş katına imar düzenlemesi beklenmeden Ulusal bir market zincirine bağlı mağaza açıldı! Ertan Şahin yakın dostu olan müteahhide ve AKP’li Belediye Meclis üyesi H.A’nın kayınbiraderine rant sağlayacak İmar düzenlemesini belediye meclisinin Ocak ayı oturumuna getirdi. Konu İmar komisyonunda ve büyük ihtimal 9 Ocak 2015 Cuma günü gerçekleştirilecek Ocak ayı ikinci oturumunda AKP’lilerin oyları ile meclisten geçecek! Şimdi kamuoyu adına soruyoruz; *İskânı olmayan binanın giriş katına açılan markete işyeri açma ve çalıştırma ruhsatını nasıl ve neye göre verdin? *Yılbaşı öncesi bütün Kozlu’yu ışıl ışıl LED lambalarla, yıldızlarla, melek kanatlarıyla belediyeye yüksek maliyet ile aydınlatmasını yapan kişi ya da müteahhit, bu fazla imalatını kat artırımı ile yasal hale getirmeye çalıştığın binanın sahibi olan müteahhitle aynı kişimidir? *Yine aylar öncesi belediye engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye dağıttı. Tekerlekli sandalyelerin alındığı firma bu binanın müteahhidinin ortaklığı olan bir medikal firması mıdır? *Bu inşaatın kat artırımı yapılarak imara uydurulmasının bedeli nedir? *İstanbul seyahatlerindeki çok özel konaklamalar da bu bedele dâhil midir? Kamuoyu Ertan Şahin’den bu soruların cevabını bekliyor! Bakalım Şahin bu sefer yazdıklarımıza cevap verip kamuoyunu aydınlatabilecek mi? Yoksa susup yaptığı yanlışı kabullenecek mi?  (BKH)
AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin kamuoyundan gelen tüm tepkilere rağmen bazı müteahhit ve Belediye Meclis üyelerinin yakınlarına ait inşaat ve arsalara özel imar değişiklikleri yaparak rant yaratan uygulamalara devam etmekte ısrarcı davranıyor!

AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin kamuoyundan gelen tüm tepkilere rağmen bazı müteahhit ve Belediye Meclis üyelerinin yakınlarına ait inşaat ve arsalara özel imar değişiklikleri yaparak rant yaratan uygulamalara devam etmekte ısrarcı davranıyor!

Gazetemizde 19 Eylül 2014 tarihinde Manşet Haberi olarak Yayımlanan ‘Fatih Sitesinde Sağlı-Sollu İmar Rantı’ yazıda AKP’li Belediye Başkanı Ertan Şahin’e yakın bir müteahhit tarafından verilen imara aykırı olarak fazla kat yapılan binaya Ertan Şahin’in imar düzenlemesi yaparak kaçak imalatları (fazla katları) yasal hale getireceğini bu düzenlemeyi yaparken aynı inşaatın bitişiğinde bulunan ve Ertan Şahin’e yakın isimlerden biri olan Belediye Meclis üyesi H.A’nın kayınbiraderine ait arsayı da aynı düzenleme kapsamına alarak büyük bir imar rantı sağlayacağını aylar öncesi gündeme getirerek kamuoyunu uyarmıştık.

O tarihte haberi yalanlayamayan Ertan Şahin, ertesi gün düzenlediği toplantı ile haberi kimin sızdırdığını bulmak için belediye personelini sorguya çekerek adeta belediyede köstebek avı başlatmıştı.

Ancak Şahin bunu yaparken diğer yandan bizim haberimizin doğruluğunu teyit ettiğinin farkında değildi!

Görüldüğü üzere Güneş Balçıkla Sıvanmıyor!

Yine haklı çıktık.

O tarihte haberimizi yalanlayamayan Ertan Şahin kendisine yakın gördüğü müteahhide ait fala imalat (kaçak kat) olan binayı imar düzenlemesi yaparak kılıfına uydurmayı çoktan kafaya koymuş olacak ki, İskânı dahi olmayan binanın giriş katına imar düzenlemesi beklenmeden Ulusal bir market zincirine bağlı mağaza açıldı!

Ertan Şahin yakın dostu olan müteahhide ve AKP’li Belediye Meclis üyesi H.A’nın kayınbiraderine rant sağlayacak İmar düzenlemesini belediye meclisinin Ocak ayı oturumuna getirdi. Konu İmar komisyonunda ve büyük ihtimal 9 Ocak 2015 Cuma günü gerçekleştirilecek Ocak ayı ikinci oturumunda AKP’lilerin oyları ile meclisten geçecek!

Şimdi kamuoyu adına soruyoruz;

*İskânı olmayan binanın giriş katına açılan markete işyeri açma ve çalıştırma ruhsatını nasıl ve neye göre verdin?

*Yılbaşı öncesi bütün Kozlu’yu ışıl ışıl LED lambalarla, yıldızlarla, melek kanatlarıyla belediyeye yüksek maliyet ile aydınlatmasını yapan kişi ya da müteahhit, bu fazla imalatını kat artırımı ile yasal hale getirmeye çalıştığın binanın sahibi olan müteahhitle aynı kişimidir?

*Yine aylar öncesi belediye engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye dağıttı. Tekerlekli sandalyelerin alındığı firma bu binanın müteahhidinin ortaklığı olan bir medikal firması mıdır?

*Bu inşaatın kat artırımı yapılarak imara uydurulmasının bedeli nedir?

*İstanbul seyahatlerindeki çok özel konaklamalar da bu bedele dâhil midir?

Kamuoyu Ertan Şahin’den bu soruların cevabını bekliyor!

Bakalım Şahin bu sefer yazdıklarımıza cevap verip kamuoyunu aydınlatabilecek mi?

Yoksa susup yaptığı yanlışı kabullenecek mi?  (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.