Sitenin sağında bir giydirme reklam

EMNİYET DEĞİRMENAĞZI’NI GERİ ALIYOR

Kozlu 03.07.2014 - 19:34, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7012+ kez okundu.
 

EMNİYET DEĞİRMENAĞZI’NI GERİ ALIYOR

Batı Karadeniz Haber Gazetesi’nin haberi, Belediyenin rant oyununu bozdu..
Batı Karadeniz Haber Gazetesi Kozlu’da herkesin takdirini toplayan bir habercilik olayına daha imza attı. Bu güne kadar kişilerin değil, toplumun çıkarlarına hizmet etmeyi kendisine ilke edinen Batı Karadeniz Haber Gazetesi’nin ilk olarak internet sayfasında ardında gazetede yayınlanan ‘Değirmenağzı’nın kiralanması yasal mı?’ başlıklı haberinde, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün dalış alanı olmasına rağmen, halk Plajı olarak kullanılmak üzere Kozlu Belediyesi’nin kullanımına bırakılan Değirmenağzı koyunun, Kozlu Belediyesi’nce halkın menfaatine değil de, rant amaçlı olarak şahısların menfaatine hizmet edecek şekilde hareketle plaj içerisindeki büfeyi AKP’li bir milletvekilinin kardeşine sipariş şeklinde ihale etmesinin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü’nün plajın kullanımını Kozlu Belediyesi’nden geri almaya karar verdi. Ertan Şahin hesap kitap etmeden kalkıştığı bu kiralama olayında baltayı taşa vurduğunu öğrendi ancak iş işten geçti. Şahin şimdi, kendine yakın, yandaş besleme gazeteye verdiği demeçlerle, Değirmenağzı Plajının Kozlu Belediyesi’nden alınmasına veryansın ediyor. Plaj halkın kullanımındaymış, Halk madur olacakmış, Plajı değil, büfeyi ihale etmiş, İmza toplayacaklarmış, vs… Kamuoyu ise bu sersenizlere, ‘Siz onu plajı peşkeş çekmeye kalkışmadan önce düşünecektiniz beyler’ şeklinde cevap veriyor ve şu soruların cevabını istiyor; Kozlu’da 3 ay bile sürmeyen yaz sezonunda büfeye aylık 3 bin 500 TL kira vererek alan işletmeci acaba o plajda, Hasırını şemsiyesini alıp, azığı ile gelen vatandaşın denize girmesine izin verir miydi? Plajın her yerine şezlong, şemsiye koyup, kira istemez miydi? Aylık 3 bin 500 TL kira çay, su satarak çıkacak değil ya! Görüldüğü üzere Devlet uyumuyor! Batı Karadeniz Haber Gazetesi’de… Kamu’nunmenfaatine olmayan her şeyde, hesapları kişisel çıkar ve rant olanların karşılarında olduk, bundan sonra da olacağız.
Batı Karadeniz Haber Gazetesi’nin haberi, Belediyenin rant oyununu bozdu..

Batı Karadeniz Haber Gazetesi Kozlu’da herkesin takdirini toplayan bir habercilik olayına daha imza attı.

Bu güne kadar kişilerin değil, toplumun çıkarlarına hizmet etmeyi kendisine ilke edinen Batı Karadeniz Haber Gazetesi’nin ilk olarak internet sayfasında ardında gazetede yayınlanan ‘Değirmenağzı’nın kiralanması yasal mı?’ başlıklı haberinde, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün dalış alanı olmasına rağmen, halk Plajı olarak kullanılmak üzere Kozlu Belediyesi’nin kullanımına bırakılan Değirmenağzı koyunun, Kozlu Belediyesi’nce halkın menfaatine değil de, rant amaçlı olarak şahısların menfaatine hizmet edecek şekilde hareketle plaj içerisindeki büfeyi AKP’li bir milletvekilinin kardeşine sipariş şeklinde ihale etmesinin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü’nün plajın kullanımını Kozlu Belediyesi’nden geri almaya karar verdi.

Ertan Şahin hesap kitap etmeden kalkıştığı bu kiralama olayında baltayı taşa vurduğunu öğrendi ancak iş işten geçti.

Şahin şimdi, kendine yakın, yandaş besleme gazeteye verdiği demeçlerle, Değirmenağzı Plajının Kozlu Belediyesi’nden alınmasına veryansın ediyor.

Plaj halkın kullanımındaymış,

Halk madur olacakmış,

Plajı değil, büfeyi ihale etmiş,

İmza toplayacaklarmış, vs…

Kamuoyu ise bu sersenizlere, ‘Siz onu plajı peşkeş çekmeye kalkışmadan önce düşünecektiniz beyler’ şeklinde cevap veriyor ve şu soruların cevabını istiyor;

Kozlu’da 3 ay bile sürmeyen yaz sezonunda büfeye aylık 3 bin 500 TL kira vererek alan işletmeci acaba o plajda,

Hasırını şemsiyesini alıp, azığı ile gelen vatandaşın denize girmesine izin verir miydi?

Plajın her yerine şezlong, şemsiye koyup, kira istemez miydi?

Aylık 3 bin 500 TL kira çay, su satarak çıkacak değil ya!

Görüldüğü üzere Devlet uyumuyor!

Batı Karadeniz Haber Gazetesi’de…

Kamu’nunmenfaatine olmayan her şeyde, hesapları kişisel çıkar ve rant olanların karşılarında olduk, bundan sonra da olacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.