Sitenin sağında bir giydirme reklam

GENÇ RAKETLER RÜZGAR GİBİ ESTİ

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.05.2024 - 08:30, Güncelleme: 23.05.2024 - 08:30 1359 kez okundu.
 

GENÇ RAKETLER RÜZGAR GİBİ ESTİ

Zonguldak'ta 60 kişi sıralamada yer almak için kıyasıya raket salladılar.
Zonguldak'ta 60 kişi sıralamada yer almak için kıyasıya raket salladılar. Masa tenisinde 2023-2024 Sezonu Gençlik Kupası müsabakaları 60 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından Kapuz Ortaokulu salonunda yapılan müsabakalara katılan Minik- Minik altı, Küçük, Yıldız, Genç olmak üzere 5 kategoride kız erkek toplam 60 sporcu dereceye girmek için büyük mücadele örneği sergilediler.  Müsabakalar sonunda sıralama şu şekilde oluştu;  MİNİK ALTI -MİNİK 1.Eslem Yeşilkurt 2.Eylül Aşkar 3.Ece Öztürk  3.Kıvanç Makara KÜÇÜK -YILDIZ-GENÇ 1.Aden Mete Sarı  2.Ege Makara 3.Esila Buğlem Kaplan  3.Saliha Nur Ayhan  Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi.
Zonguldak'ta 60 kişi sıralamada yer almak için kıyasıya raket salladılar.

Zonguldak'ta 60 kişi sıralamada yer almak için kıyasıya raket salladılar.
Masa tenisinde 2023-2024 Sezonu Gençlik Kupası müsabakaları 60 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından Kapuz Ortaokulu salonunda yapılan müsabakalara katılan Minik- Minik altı, Küçük, Yıldız, Genç olmak üzere 5 kategoride kız erkek toplam 60 sporcu dereceye girmek için büyük mücadele örneği sergilediler. 
Müsabakalar sonunda sıralama şu şekilde oluştu;

 MİNİK ALTI -MİNİK
1.Eslem Yeşilkurt
2.Eylül Aşkar
3.Ece Öztürk 
3.Kıvanç Makara
KÜÇÜK -YILDIZ-GENÇ
1.Aden Mete Sarı 
2.Ege Makara
3.Esila Buğlem Kaplan 
3.Saliha Nur Ayhan 
Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.