Sitenin sağında bir giydirme reklam

HARUN AKIN GAZETECİLERLE İFTAR AÇTI

Gündem 23.07.2014 - 23:00, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8260+ kez okundu.
 

HARUN AKIN GAZETECİLERLE İFTAR AÇTI

22’inci dönem CHP Zonguldak milletvekili Harun Akın 22 Temmuz 2014 Salı günü Zonguldak Alaborina Restoran’da Zonguldak’lı gazeteci ve basın mensupları ile birlikte düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.
İftar yemeğine basın mensuplarının haricinde CHP’li yönetici, belediye başkanları ve belediye Meclis üyeleri ile partililer katıldı. Yemeğin ardından ortak aday Ekmelettin İhsanoğlu’nun adaylığına dair bir açıklamada yapan Akın, İhsanoğlu’nun uzun bir çalışma süreci sonucu CHP ve MHP’nin ortak adayı olarak isminin belirlendiğini ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü; ‘Biz CHP olarak, seçmenimize ve tabanımıza, işte bu bizim adayımız diyebileceğimiz partimize ait bir aday çıkarabilir miydik? Elbette çıkarırdık.MHP bunu yapamaz mıydı?Elbette yapardı. Böyle olsaydı seçim sonucunu beklemek için seçim gününe kadar beklememize gerek kalmazdı.   Tabii ki ülkemizin cumhurbaşkanlığına aday olacak kişinin geçmişi ve kariyeri çok önemlidir. Sayın İhsanoğlu da ülkemize uzun yıllar hizmet etmiş, başarılarıyla ülkemizi dünya çapında temsil etmiş çok değerli bir bilim adamıdır. Bunun ötesinde, sürecin en önemli gerçeği bu uzlaşıdır. Bu uzlaşıya destek olan liderler ve partiler bence Türk siyasi tarihinde şimdiden yerlerini almışlardır. İnşallah 10 Ağustos’ta halkımız bu büyük uzlaşıya gerekli desteği sağlayacaktır. Çatı aday çalışmaları AKP’nin kimyasını bozmuştur. Bozmuştur ki, sayın Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmalarının başlangıcı için Cumhuriyetin kuruluşunda başlangıç il niteliği taşıyan samsun ve Erzurum’u seçmiş ve kendisi planlanan tüm seçim çalışmalarını yeniden gözden geçirmek zorunda kalmıştır. Bizler hata yapmadan, duygusal hareket etmeden, bu sürece ülkemiz adına katkı vermeliyiz. Hayat risklerle doludur. Siyaset hayatımızın belirleyici unsurudur. Genel başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu’nu ve yönetimini cesur kararından ötürü kutluyorum’ dedi 
22’inci dönem CHP Zonguldak milletvekili Harun Akın 22 Temmuz 2014 Salı günü Zonguldak Alaborina Restoran’da Zonguldak’lı gazeteci ve basın mensupları ile birlikte düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğine basın mensuplarının haricinde CHP’li yönetici, belediye başkanları ve belediye Meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Yemeğin ardından ortak aday Ekmelettin İhsanoğlu’nun adaylığına dair bir açıklamada yapan Akın, İhsanoğlu’nun uzun bir çalışma süreci sonucu CHP ve MHP’nin ortak adayı olarak isminin belirlendiğini ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü;

‘Biz CHP olarak, seçmenimize ve tabanımıza, işte bu bizim adayımız diyebileceğimiz partimize ait bir aday çıkarabilir miydik? Elbette çıkarırdık.MHP bunu yapamaz mıydı?Elbette yapardı. Böyle olsaydı seçim sonucunu beklemek için seçim gününe kadar beklememize gerek kalmazdı.  

Tabii ki ülkemizin cumhurbaşkanlığına aday olacak kişinin geçmişi ve kariyeri çok önemlidir. Sayın İhsanoğlu da ülkemize uzun yıllar hizmet etmiş, başarılarıyla ülkemizi dünya çapında temsil etmiş çok değerli bir bilim adamıdır. Bunun ötesinde, sürecin en önemli gerçeği bu uzlaşıdır. Bu uzlaşıya destek olan liderler ve partiler bence Türk siyasi tarihinde şimdiden yerlerini almışlardır. İnşallah 10 Ağustos’ta halkımız bu büyük uzlaşıya gerekli desteği sağlayacaktır.

Çatı aday çalışmaları AKP’nin kimyasını bozmuştur. Bozmuştur ki, sayın Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmalarının başlangıcı için Cumhuriyetin kuruluşunda başlangıç il niteliği taşıyan samsun ve Erzurum’u seçmiş ve kendisi planlanan tüm seçim çalışmalarını yeniden gözden geçirmek zorunda kalmıştır.

Bizler hata yapmadan, duygusal hareket etmeden, bu sürece ülkemiz adına katkı vermeliyiz. Hayat risklerle doludur. Siyaset hayatımızın belirleyici unsurudur. Genel başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu’nu ve yönetimini cesur kararından ötürü kutluyorum’ dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.