Sitenin sağında bir giydirme reklam

TOPTAN KOZLU SEÇİM BÜROSUNU ZİYARET ETTİ

Siyaset 15.05.2015 - 19:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7203+ kez okundu.
 

TOPTAN KOZLU SEÇİM BÜROSUNU ZİYARET ETTİ

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Zonguldak ziyareti kapsamında Kozlu ilçesinde açılışı gerçekleştirilen seçim bürosunu ziyaret etti.
Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Zonguldak ziyareti kapsamında Kozlu ilçesinde açılışı gerçekleştirilen seçim bürosunu ziyaret etti.  Köksal Toptan’ı ilçede Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ve AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir karşıladı. AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da Alaplı ilçesinden başlayarak gerçekleşen ziyaretlerde Toptan’a eşlik etti. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun “Biz sizlerin tecrübenizden çok faydalandık ve bundan sonra da faydalanacağız. Siz varsanız biz de burada güçlü bir şekilde olacağız. Bizim bir ayağımız sizin yanında olacak. Şu anda 7 Haziran seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Ortalık kızıştı, biz de burada var gücümüzle ilçe ve belde başkanlarımızla, var gücümüzle çalışıyoruz. Seçim bürolarımızı açıyoruz. SKM’miz çalışıyor. Bütün vekil adaylarımız, her gün değişik ilçelerde toplantıları yapıyorlar. Gece köy toplantılarını yapıyorlar. Çalışmalarımız iyi şekilde devam ediyor” diye konuştu. Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ise “Türkiye’yi dünyanın gidişine paralel olarak daha ilerilere, daha yukarılara taşımak mecburiyetindeyiz. Bunu siyaset yoluyla yapacağız. Bunu demokrasi içerisinde yapacağız. Bunu kalkındırmamızı daha hızlandırarak, ekonomimizi daha büyüterek yapacağız. Böyle bir derdimiz var. Millet ve hükumet olarak böyle bir derdimiz var. Bunun için son yıllarda kat edilen mesafeleri hiç kimse küçümseyemez. Lüksemburg gibi bir ülkeden 1.5 milyon dolar borç almak için çeşitli kapıları çalan Türkiye bu gün dünyada mağdur ve mazlum olan insanlara yardım etmek için senede yaklaşık 3-3.5 milyar dolar karşılıksız para vermektedir. Bu Türkiye’nin gücüdür. Bu gücü, daha güçlü hale getirmemiz lazım gelir. Arkadaşlarımızın afişlerinde kullandığı çok güzel sözler var. Daha güçlü evet daha güçlü bir Türkiye oluşturabilmek için siyaset yolunu güçlendirmek lazım gelir” diye konuştu. Toptan, konuşmasının son bölümünde ise partililerden helallik isteyerek “Yaptığımız olmuştur yapamadığımız olmuştur. Bu sebeple bağışlayın. Bana olan haklarınızı helal edin” dedi. Seçim bürosu ziyaretinin ardından Köksal Toptan ve beraberindekiler Kozlu Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirerek Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.(BKH)
Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Zonguldak ziyareti kapsamında Kozlu ilçesinde açılışı gerçekleştirilen seçim bürosunu ziyaret etti.

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Zonguldak ziyareti kapsamında Kozlu ilçesinde açılışı gerçekleştirilen seçim bürosunu ziyaret etti. 
Köksal Toptan’ı ilçede Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ve AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir karşıladı. AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da Alaplı ilçesinden başlayarak gerçekleşen ziyaretlerde Toptan’a eşlik etti.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun “Biz sizlerin tecrübenizden çok faydalandık ve bundan sonra da faydalanacağız. Siz varsanız biz de burada güçlü bir şekilde olacağız. Bizim bir ayağımız sizin yanında olacak. Şu anda 7 Haziran seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Ortalık kızıştı, biz de burada var gücümüzle ilçe ve belde başkanlarımızla, var gücümüzle çalışıyoruz. Seçim bürolarımızı açıyoruz. SKM’miz çalışıyor. Bütün vekil adaylarımız, her gün değişik ilçelerde toplantıları yapıyorlar. Gece köy toplantılarını yapıyorlar. Çalışmalarımız iyi şekilde devam ediyor” diye konuştu.
Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ise “Türkiye’yi dünyanın gidişine paralel olarak daha ilerilere, daha yukarılara taşımak mecburiyetindeyiz. Bunu siyaset yoluyla yapacağız. Bunu demokrasi içerisinde yapacağız. Bunu kalkındırmamızı daha hızlandırarak, ekonomimizi daha büyüterek yapacağız. Böyle bir derdimiz var. Millet ve hükumet olarak böyle bir derdimiz var. Bunun için son yıllarda kat edilen mesafeleri hiç kimse küçümseyemez. Lüksemburg gibi bir ülkeden 1.5 milyon dolar borç almak için çeşitli kapıları çalan Türkiye bu gün dünyada mağdur ve mazlum olan insanlara yardım etmek için senede yaklaşık 3-3.5 milyar dolar karşılıksız para vermektedir. Bu Türkiye’nin gücüdür. Bu gücü, daha güçlü hale getirmemiz lazım gelir. Arkadaşlarımızın afişlerinde kullandığı çok güzel sözler var. Daha güçlü evet daha güçlü bir Türkiye oluşturabilmek için siyaset yolunu güçlendirmek lazım gelir” diye konuştu.

Toptan, konuşmasının son bölümünde ise partililerden helallik isteyerek “Yaptığımız olmuştur yapamadığımız olmuştur. Bu sebeple bağışlayın. Bana olan haklarınızı helal edin” dedi. Seçim bürosu ziyaretinin ardından Köksal Toptan ve beraberindekiler Kozlu Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirerek Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.