Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİ SANDIK GÖREVLİLERİNE İFTAR VERDİ

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.03.2024 - 08:43, Güncelleme: 29.03.2024 - 08:47 4206 kez okundu.
 

AK PARTİ SANDIK GÖREVLİLERİNE İFTAR VERDİ

Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde sandık başlarında görev alacak olan teşkilat mensuplarına iftar yemeği verdi.
Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde sandık başlarında görev alacak olan teşkilat mensuplarına iftar yemeği verdi. Karaca Düğün salonunda 28 Mart Perşembe günü gerçekleştirilen iftar organizasyonuna AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, İl Genel Meclisi Üyesi Kerim Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, yeni dönem Belediye Meclis üyesi adayları, önceki dönem İlçe başkanlarından Ahmet Özdemir ve çok sayıda sandık görevlisi teşkilat mensubu katıldı. İftar yemeği öncesinde konuşma yapan Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, zorlu ve yorucu geçen bir seçim çalışmalarının sonuna gelindiğini 3 gün sonra seçimin sonucunda Kozlu’da Ak Parti’nin bayrağını Kozlu’da dalgalanmaya devam edeceğini dile getirerek, sandıklarda görev alacak görevlilere sandık başlarından hiçbir koşulda ayrılmamalarını, oyların seçim kuruluna teslim edilene kadar oyların takipçisi olmalarını tavsiye etti. İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, aynı düşünceleri tekrar ederek oyların güvenli olarak teslimi ve ıslak imzalı tutanakların teslim alınana kadar sandık görevlilerinin görevinin önemine vurgu yaptı. Son olarak konuşma yapan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, seçim çalışmalarının çok güzel geçtiğini, vatandaşların Kozlu için yapılan hizmetleri gördüğünü ve 31 Mart’ta da hizmetten yana tercihini kullanacağından şüphe duymadığını dile getirdi. Başkan Bektaş, partililere bu güne kadar can siperhane çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, seçime sayılı saatler kala kimse ile hiçbir koşulda tartışma ortamına girmemeleri tavsiyesinde bulundu. Kozlu’daki huzur ortamının öneminin her şeyin üzerinde olduğuna vurgu yapan Başkan Bektaş, büyük bir oy farkı ile önde olduklarını dile getirerek seçim gününe kadar partililerin sağduyu içerisinde hareket etmelerini gece geç saatlere kadar dışarıda olmamalarını tavsiye etti. Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin ardından iftar yemeğine geçildi. İftar sonrası teşkilat mensupları Başkan Ali Bektaş ile fotoğraf çektirdiler.(BKH)
Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde sandık başlarında görev alacak olan teşkilat mensuplarına iftar yemeği verdi.

Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde sandık başlarında görev alacak olan teşkilat mensuplarına iftar yemeği verdi.

Karaca Düğün salonunda 28 Mart Perşembe günü gerçekleştirilen iftar organizasyonuna AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, İl Genel Meclisi Üyesi Kerim Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, yeni dönem Belediye Meclis üyesi adayları, önceki dönem İlçe başkanlarından Ahmet Özdemir ve çok sayıda sandık görevlisi teşkilat mensubu katıldı.

İftar yemeği öncesinde konuşma yapan Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, zorlu ve yorucu geçen bir seçim çalışmalarının sonuna gelindiğini 3 gün sonra seçimin sonucunda Kozlu’da Ak Parti’nin bayrağını Kozlu’da dalgalanmaya devam edeceğini dile getirerek, sandıklarda görev alacak görevlilere sandık başlarından hiçbir koşulda ayrılmamalarını, oyların seçim kuruluna teslim edilene kadar oyların takipçisi olmalarını tavsiye etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, aynı düşünceleri tekrar ederek oyların güvenli olarak teslimi ve ıslak imzalı tutanakların teslim alınana kadar sandık görevlilerinin görevinin önemine vurgu yaptı.

Son olarak konuşma yapan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, seçim çalışmalarının çok güzel geçtiğini, vatandaşların Kozlu için yapılan hizmetleri gördüğünü ve 31 Mart’ta da hizmetten yana tercihini kullanacağından şüphe duymadığını dile getirdi.

Başkan Bektaş, partililere bu güne kadar can siperhane çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, seçime sayılı saatler kala kimse ile hiçbir koşulda tartışma ortamına girmemeleri tavsiyesinde bulundu. Kozlu’daki huzur ortamının öneminin her şeyin üzerinde olduğuna vurgu yapan Başkan Bektaş, büyük bir oy farkı ile önde olduklarını dile getirerek seçim gününe kadar partililerin sağduyu içerisinde hareket etmelerini gece geç saatlere kadar dışarıda olmamalarını tavsiye etti.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin ardından iftar yemeğine geçildi. İftar sonrası teşkilat mensupları Başkan Ali Bektaş ile fotoğraf çektirdiler.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.