Sitenin sağında bir giydirme reklam

Projeler Muhteşem…

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.03.2024 - 23:37, Güncelleme: 14.03.2024 - 23:51 3253+ kez okundu.
 

Projeler Muhteşem…

31 Marta kadar bir cacık olmazsa, Halil Amcaya geri yollayacağım bize yolladığı hıyar tohumlarını
Gazete Baskıya girdiğinde CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Altuğ Dökmeci, Zonguldak Dedeman Otel’de proje tanıtımını henüz gerçekleştirmemişti. O bakımdan kulislere sızan bilgiler eşliğinde, Kozlu’dan bihaber, İthal Başkan adayının birkaç projesinden bahsedelim. Örneğin; Altuğ efendi Belediye Başkanı seçilirse, sosyal belediyecilik anlayışı gereği Kozlu’daki hasta ve yaşlıları düzenli olarak ziyarete edip sorunları ile ilgilenecekmiş… Güneydoğunun herhangi bir şehrinden birini tutup Kozlu’dan aday gösterseler bu kadar saçmalayamazdı sanırım. Hey gidi Halil Amcanın Kozlu projeksiyonu zavallı kardeşim, Kozlu’dan o kadar bihabersin ki, yapmayı vaad ettiğin proje Kozlu Belediyesi tarafından fazlasıyla 5 senedir devam eden rutin bir uygulama zaten. Yetmedi, durumu olmayan hastalara evlerine özel yataktan tut da, tekerlekli sandalyesine, solunum cihazına, temel bakım malzemelerine kadar Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başlattığı uygulama ile sosyal hizmetler 5 yıldır aralıksız devam ediyor zaten. Tamam belki senin haberin yoktur da Halil Amcanda mı söylemedi sana; ‘oğlum o köşeden Ali Başkana gol atamazsın, adamda eksiği yok fazlası var’ demedi mi… Ha bırak hastayı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın önceki dönem vaatlerinden biri olan Kozlu’nun uzun yıllar mezarlık ihtiyacını karşılayacak iki büyük mezarlık alanını düzenlendi. Cenaze hizmetleri büyük şehirlerde yaşayanları imrendirecek şekilde 5 yıldır aralıksız devam ediyor. Taziye çadırından tut da, defin, kefen vs işlemlerine, yetmedi akşam Kur’an okutulması ve ikramlarına kadar hepsi 5 yıldır Ali Bektaş’ın talimatı ile düzenli olarak yapılıyor zaten. Anlayacağın o kanaldan yemez. Bir şey tutturamazsın. Üstüne üstlük millete alay konusu olursun. Ha bak o Ata Tohumu projesi işi mükemmel!  Halil amcan onunla ilgili  bir alt yapı oluşturmuştu. Sen Halil Amcadan tohum alıp, Kozlululara dağıtırsın. Yoğun memur kesimi nüfusun bulunduğu Fatih Mh. Ve Güney Mahallesinde tohumları seçmenlere dağıtır oy sözü alırsın. Eminim vatandaşların saksıda yetiştirecekleri ata tohumundan meyve ve sebzelerle Kozlu’nun ekonomisi canlanır, hane başı gelir artar. Ama Halil Amca’ya sipariş verirken dikkat etmek lazım. Ne de olsa biraz yaşlandı… Biz Ereğli Osmanlı Çileğinin Ata tohumundan istiyoruz o kazara hıyar tohumu yolluyor. Ne olduğunu zaman geçince anlıyoruz. Sonra uğraş dur. Cacık yapalım desek o hıyardan cacıkta olmuyor. 31 Marta kadar bir cacık olmazsa, Halil Amcaya geri yollayacağım bize yolladığı hıyar tohumlarını.
31 Marta kadar bir cacık olmazsa, Halil Amcaya geri yollayacağım bize yolladığı hıyar tohumlarını

Gazete Baskıya girdiğinde CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Altuğ Dökmeci, Zonguldak Dedeman Otel’de proje tanıtımını henüz gerçekleştirmemişti. O bakımdan kulislere sızan bilgiler eşliğinde, Kozlu’dan bihaber, İthal Başkan adayının birkaç projesinden bahsedelim.

Örneğin;

Altuğ efendi Belediye Başkanı seçilirse, sosyal belediyecilik anlayışı gereği Kozlu’daki hasta ve yaşlıları düzenli olarak ziyarete edip sorunları ile ilgilenecekmiş…

Güneydoğunun herhangi bir şehrinden birini tutup Kozlu’dan aday gösterseler bu kadar saçmalayamazdı sanırım.

Hey gidi Halil Amcanın Kozlu projeksiyonu zavallı kardeşim, Kozlu’dan o kadar bihabersin ki, yapmayı vaad ettiğin proje Kozlu Belediyesi tarafından fazlasıyla 5 senedir devam eden rutin bir uygulama zaten.

Yetmedi, durumu olmayan hastalara evlerine özel yataktan tut da, tekerlekli sandalyesine, solunum cihazına, temel bakım malzemelerine kadar Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başlattığı uygulama ile sosyal hizmetler 5 yıldır aralıksız devam ediyor zaten.

Tamam belki senin haberin yoktur da Halil Amcanda mı söylemedi sana; ‘oğlum o köşeden Ali Başkana gol atamazsın, adamda eksiği yok fazlası var’ demedi mi…

Ha bırak hastayı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın önceki dönem vaatlerinden biri olan Kozlu’nun uzun yıllar mezarlık ihtiyacını karşılayacak iki büyük mezarlık alanını düzenlendi.

Cenaze hizmetleri büyük şehirlerde yaşayanları imrendirecek şekilde 5 yıldır aralıksız devam ediyor.

Taziye çadırından tut da, defin, kefen vs işlemlerine, yetmedi akşam Kur’an okutulması ve ikramlarına kadar hepsi 5 yıldır Ali Bektaş’ın talimatı ile düzenli olarak yapılıyor zaten.

Anlayacağın o kanaldan yemez. Bir şey tutturamazsın. Üstüne üstlük millete alay konusu olursun.

Ha bak o Ata Tohumu projesi işi mükemmel!

 Halil amcan onunla ilgili  bir alt yapı oluşturmuştu.

Sen Halil Amcadan tohum alıp, Kozlululara dağıtırsın.

Yoğun memur kesimi nüfusun bulunduğu Fatih Mh. Ve Güney Mahallesinde tohumları seçmenlere dağıtır oy sözü alırsın.

Eminim vatandaşların saksıda yetiştirecekleri ata tohumundan meyve ve sebzelerle Kozlu’nun ekonomisi canlanır, hane başı gelir artar.

Ama Halil Amca’ya sipariş verirken dikkat etmek lazım.

Ne de olsa biraz yaşlandı…

Biz Ereğli Osmanlı Çileğinin Ata tohumundan istiyoruz o kazara hıyar tohumu yolluyor.

Ne olduğunu zaman geçince anlıyoruz. Sonra uğraş dur.

Cacık yapalım desek o hıyardan cacıkta olmuyor.

31 Marta kadar bir cacık olmazsa, Halil Amcaya geri yollayacağım bize yolladığı hıyar tohumlarını.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.