Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU HALK EĞİTİMİ’NDEN 23 NİSAN HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.04.2024 - 22:55, Güncelleme: 24.04.2024 - 22:55 1147 kez okundu.
 

KOZLU HALK EĞİTİMİ’NDEN 23 NİSAN HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Halk Eğitimi Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde okullarda çeşitli sanatsal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde okullarda çeşitli sanatsal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Kozlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 22 Nisan 2023 Pazartesi günü Kozlu Ortaokulu 6. Sınıf öğrencileri ile Makrome Anahtarlık yapımı etkinliği düzenledi. El Sanatları Eğitmeni Pelin Çatar Kardeş önderliğinde makrome anahtarlık yapımı eğitimi alan ve kendi anahtarlıklarını yapma becerisi edinen Kozlu Ortaokulu 6.sınıf öğrencileri etkinlikten çok memnun kaldılar. Kozlu Halk Eğitimi Müdürü Fatma Günaydın öğrencilerle yapılan etkinlikte ilgi ve desteklerini esirgemeyen Kozlu Ortaokulu Müdürü İbrahim Uğur Metin ve tüm idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.(BKH)
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Halk Eğitimi Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde okullarda çeşitli sanatsal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde okullarda çeşitli sanatsal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında Kozlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 22 Nisan 2023 Pazartesi günü Kozlu Ortaokulu 6. Sınıf öğrencileri ile Makrome Anahtarlık yapımı etkinliği düzenledi.

El Sanatları Eğitmeni Pelin Çatar Kardeş önderliğinde makrome anahtarlık yapımı eğitimi alan ve kendi anahtarlıklarını yapma becerisi edinen Kozlu Ortaokulu 6.sınıf öğrencileri etkinlikten çok memnun kaldılar.

Kozlu Halk Eğitimi Müdürü Fatma Günaydın öğrencilerle yapılan etkinlikte ilgi ve desteklerini esirgemeyen Kozlu Ortaokulu Müdürü İbrahim Uğur Metin ve tüm idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.