Sitenin sağında bir giydirme reklam

MİLLETVEKİLİ AVCI CAM TERAS ÇALIŞMALARINI YERİNE İNCELEDİ

Zonguldak 24.04.2024 - 23:03, Güncelleme: 24.04.2024 - 23:03 1080 kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ AVCI CAM TERAS ÇALIŞMALARINI YERİNE İNCELEDİ

DSİ Genel Müdürlüğü’nce yapımı gerçekleştirilen Zonguldak merkezimizde bulunan derenim, üç etaptan oluşan ıslah çalışması devam ediyor.
DSİ Genel Müdürlüğü’nce yapımı gerçekleştirilen Zonguldak merkezimizde bulunan derenim, üç etaptan oluşan ıslah çalışması devam ediyor. Gazipaşa Caddesi’ni Acılık’a bağlayan yaya köprüsü ile Uzunmehmet caddesini İstanbul- Ankara çevre yoluna bağlayan karayolu köprüsü arasındaki 200 metrelik alanda, fore kazık, istinat duvar ve görsel anlamda güzel bir seyir imkânı sunacak cam teras korkuluk çalışmaları hız kesmeden devam ediyoruz. Yapılan çalışmalar Uzunmehmet Caddesi yönünde devam ederken, karşı yönde yapılacak imalatlar için yüklenici firmaya sağlanacak operasyon rahatlığı ile Eylül ayının ortalarına doğru tamamlanması bekleniyor. Diğer taraftan Ankara Köprüsü olarak bilinen köprünün dere tarafında yapılan yaya köprüsünün yüzde 90’lık bölümü tamamlandı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı çalışmaları yerinde inceleyerek firma yetkilerinden bilgi aldı.
DSİ Genel Müdürlüğü’nce yapımı gerçekleştirilen Zonguldak merkezimizde bulunan derenim, üç etaptan oluşan ıslah çalışması devam ediyor.

DSİ Genel Müdürlüğü’nce yapımı gerçekleştirilen Zonguldak merkezimizde bulunan derenim, üç etaptan oluşan ıslah çalışması devam ediyor. Gazipaşa Caddesi’ni Acılık’a bağlayan yaya köprüsü ile Uzunmehmet caddesini İstanbul- Ankara çevre yoluna bağlayan karayolu köprüsü arasındaki 200 metrelik alanda, fore kazık, istinat duvar ve görsel anlamda güzel bir seyir imkânı sunacak cam teras korkuluk çalışmaları hız kesmeden devam ediyoruz.

Yapılan çalışmalar Uzunmehmet Caddesi yönünde devam ederken, karşı yönde yapılacak imalatlar için yüklenici firmaya sağlanacak operasyon rahatlığı ile Eylül ayının ortalarına doğru tamamlanması bekleniyor.

Diğer taraftan Ankara Köprüsü olarak bilinen köprünün dere tarafında yapılan yaya köprüsünün yüzde 90’lık bölümü tamamlandı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı çalışmaları yerinde inceleyerek firma yetkilerinden bilgi aldı.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.