Sitenin sağında bir giydirme reklam

Zaman ve Uzundal’dan KGD’ye ziyaret

Gündem 14.07.2016 - 15:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8098+ kez okundu.
 

Zaman ve Uzundal’dan KGD’ye ziyaret

CHP Zonguldak İl Genel Meclisi Başkan Vekili Ekrem Murat Zaman ile CHP İl Genel meclisi üyesi Mustafa Uzundal, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) yi ziyaret ettiler. KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav ile Başkan Vekili Mustafa Emen’le bir süre sohbet eden CHP meclis üyeleri Zonguldak’ın sorunları ile ilgili birlikte istişarede bulundular. Zonguldak’ın sorunlarının bir bütün halinde ele alınmasının gerektiğini ve bu konuda ne gerekiyorsa destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Zaman ve Uzundal şehir olarak diğer kentlere oranla çok geride kaldıklarının altını çizerken, KGD Başkanı Osman Sav ise Zonguldak’ın önünün mutlaka açılması gerektiğini ve bu konuda kime ne görev düşüyorsa dernek olarak her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.

CHP Zonguldak İl Genel Meclisi Başkan Vekili Ekrem Murat Zaman ile CHP İl Genel meclisi üyesi Mustafa Uzundal, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) yi ziyaret ettiler.

KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav ile Başkan Vekili Mustafa Emen’le bir süre sohbet eden CHP meclis üyeleri Zonguldak’ın sorunları ile ilgili birlikte istişarede bulundular.

Zonguldak’ın sorunlarının bir bütün halinde ele alınmasının gerektiğini ve bu konuda ne gerekiyorsa destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Zaman ve Uzundal şehir olarak diğer kentlere oranla çok geride kaldıklarının altını çizerken, KGD Başkanı Osman Sav ise Zonguldak’ın önünün mutlaka açılması gerektiğini ve bu konuda kime ne görev düşüyorsa dernek olarak her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.