Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ülkü Ocaklarından İddİalara yanıt

Gündem 01.12.2016 - 22:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4362+ kez okundu.
 

Ülkü Ocaklarından İddİalara yanıt

Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Yıldırım, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığı’nın “2014 yılı içerisinde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) desteklerine ‘hayır’ demeyen o zamanın Ülkü Ocaklarına bağlı öğrencilerin, 2016 Öğrenci Konseyi seçimlerinde kimlerle iş birliği yaptığı?” şeklindeki açıklamalarına yanıt verdi.“Ülkücü Hareketin geçmişini ve varoluş gayelerini bilmeyenler, Ülkücü Hareketi kendi propagandalarına alet edemezler” diyen Başkan Yıldırım’ın açıklaması şöyle:“Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı olarak, her daim, her şart ve durumda, mutlak suretle bağlı olduğumuz Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Bey'in emrinde olduğumuzu ve yaptığımız her davranıştan ve faaliyetten yalnızca ve yalnızca Genel Başkanımıza ve onun nazarında aziz Türk milletine karşı sorumlu olduğumuzu bir kez daha buradan kamuoyuna bildiriyoruz. Ülkü Ocakları İl ve İlçe Teşkilatlarımızla birlikte bu zamana kadarki asli görevimiz aziz Türk milletinin milli ve manevi değerlerine sahip çıkarak, bu değerleri yaşamak ve yaşatmak için eğitim faaliyetlerimize dün olduğu gibi bugünde devam ediyoruz. Hiç kimsenin bir zerre dahi şüphesi olmasın ki, Ülkü Ocakları olarak bu zamana kadar hiçbir ihanet şebekesinin bir parçası olmadık. Nereden ve kimden geldiği belli olmayan hiçbir bilgiyi de kamuoyuna sunacak kadar gaflete düşmedik. Bu davranışları sergileyerek yalan-yanlış ithamlarda bulunanlar, bunun hesabını er ya da geç aziz milletimize vereceklerdir, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye'nin ve dünyanın en büyük gençlik hareketi olan Ülkücü Hareketin Zonguldak'taki sancaktarlığını yapmaktan gayrı hiç bir idealin peşinden de gitmedik. Her daim kaygımız vatan ve millet olmuştur. Hiç bir siyasi politikaya hizmet etmeden tüm varlığımızı aziz Türk milletine armağan ettik. En buhranlı zamanlarda dahi soğukkanlılığımızdan ve Genel Başkanımızın talimatlarından başka davranışının içerisinde olmadık. ‘Sabrımız, cesaretimizin üzerindedir’ dedik ve bu doğrultuda hareket ettik. Ülkücü Hareketin geçmişini ve varoluş gayelerini bilmeyenler, Ülkücü Hareketi kendi propagandalarına alet edemezler. Sabrımız, cesaretimizin üzerindedir, ancak sabrımız tükendiğinde cesaretimizle baş başa kalacak kişilerin hayal dünyalarındaki korkularından nasiplenecekleri muhakkaktır. Hiç kimse şunu unutmasın ki, güneş balçıkla sıvanmaz. Her zaman olduğu gibi yine Genel Başkanımızın emrinde Türk milletinin yolundayız. Ülkücü hareket engellenemez.”

Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Yıldırım, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığı’nın “2014 yılı içerisinde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) desteklerine ‘hayır’ demeyen o zamanın Ülkü Ocaklarına bağlı öğrencilerin, 2016 Öğrenci Konseyi seçimlerinde kimlerle iş birliği yaptığı?” şeklindeki açıklamalarına yanıt verdi.
“Ülkücü Hareketin geçmişini ve varoluş gayelerini bilmeyenler, Ülkücü Hareketi kendi propagandalarına alet edemezler” diyen Başkan Yıldırım’ın açıklaması şöyle:
“Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı olarak, her daim, her şart ve durumda, mutlak suretle bağlı olduğumuz Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Bey'in emrinde olduğumuzu ve yaptığımız her davranıştan ve faaliyetten yalnızca ve yalnızca Genel Başkanımıza ve onun nazarında aziz Türk milletine karşı sorumlu olduğumuzu bir kez daha buradan kamuoyuna bildiriyoruz. Ülkü Ocakları İl ve İlçe Teşkilatlarımızla birlikte bu zamana kadarki asli görevimiz aziz Türk milletinin milli ve manevi değerlerine sahip çıkarak, bu değerleri yaşamak ve yaşatmak için eğitim faaliyetlerimize dün olduğu gibi bugünde devam ediyoruz. Hiç kimsenin bir zerre dahi şüphesi olmasın ki, Ülkü Ocakları olarak bu zamana kadar hiçbir ihanet şebekesinin bir parçası olmadık. Nereden ve kimden geldiği belli olmayan hiçbir bilgiyi de kamuoyuna sunacak kadar gaflete düşmedik. Bu davranışları sergileyerek yalan-yanlış ithamlarda bulunanlar, bunun hesabını er ya da geç aziz milletimize vereceklerdir, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye'nin ve dünyanın en büyük gençlik hareketi olan Ülkücü Hareketin Zonguldak'taki sancaktarlığını yapmaktan gayrı hiç bir idealin peşinden de gitmedik. Her daim kaygımız vatan ve millet olmuştur. Hiç bir siyasi politikaya hizmet etmeden tüm varlığımızı aziz Türk milletine armağan ettik. En buhranlı zamanlarda dahi soğukkanlılığımızdan ve Genel Başkanımızın talimatlarından başka davranışının içerisinde olmadık. ‘Sabrımız, cesaretimizin üzerindedir’ dedik ve bu doğrultuda hareket ettik. Ülkücü Hareketin geçmişini ve varoluş gayelerini bilmeyenler, Ülkücü Hareketi kendi propagandalarına alet edemezler. Sabrımız, cesaretimizin üzerindedir, ancak sabrımız tükendiğinde cesaretimizle baş başa kalacak kişilerin hayal dünyalarındaki korkularından nasiplenecekleri muhakkaktır. Hiç kimse şunu unutmasın ki, güneş balçıkla sıvanmaz. Her zaman olduğu gibi yine Genel Başkanımızın emrinde Türk milletinin yolundayız. Ülkücü hareket engellenemez.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.