Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE BİRLİKTE

Kozlu 22.02.2017 - 22:57, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7280+ kez okundu.
 

İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE BİRLİKTE

Genel Merkez çapında görüşmeler yapmak ve Kozlunun sorunlarına çözüm arayışları için üç gündür Ankara'da çeşitli temaslarda bulunan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ile  birlikte, kızının ameliyatı için Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesinde bulunan Kozlu Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çakır'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.   Kozlu Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çakır, Başkan Kerim Yılmaz ve AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Dava arkadaşımız değerli Başkanım ve İlçe Başkanımı bu zor günümüzde yanımızda görmek bizi çok mutlu etti. Hastamızın ameliyatı başarılı geçti sağlık durumu iyiye gidiyor' dedi.(BKH)

Genel Merkez çapında görüşmeler yapmak ve Kozlunun sorunlarına çözüm arayışları için üç gündür Ankara'da çeşitli temaslarda bulunan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ile  birlikte, kızının ameliyatı için Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesinde bulunan Kozlu Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çakır'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

Kozlu Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çakır, Başkan Kerim Yılmaz ve AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Dava arkadaşımız değerli Başkanım ve İlçe Başkanımı bu zor günümüzde yanımızda görmek bizi çok mutlu etti. Hastamızın ameliyatı başarılı geçti sağlık durumu iyiye gidiyor' dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.