Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAR TATİLİ BİR GÜN DAHA UZADI

Gündem 07.01.2015 - 18:08, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7509+ kez okundu.
 

KAR TATİLİ BİR GÜN DAHA UZADI

Zonguldak Valiliğince, 8 Ocak 2014 günü de Zonguldak ve İlçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda 1 gün daha eğitim ve öğretime ara verildiği açıklandı
Yoğun kar yağışı ve hava sıcaklıklarının eksi 7 derecelere kadar düşmesi nedeniyle meydana gelen buzlanma tehlikesi nedeniyle Zonguldak Valiliği tarafından 1 gün süre ile Zonguldak ve ilçelerinde eğitim ve öğretime ara verildiği açıklanmıştı. Yoğun kar yağışının ve eksi 7 derecelere varacak şekilde hava sıcaklıklarının alçak seviyelerde devam etmesi nedeniyle Zonguldak'ta eğitim ve öğretime 8 Ocak Perşembe günü de olmak üzere ara verileceği açıklandı. Zonguldak Valisi Ali Kaban twetter hesabından yaptığı açıklama ile tatil kararını şu şekilde bildirdi; 'Meteroloji zaman zaman karyağışı ve -7'lere varan soğuk ihtarı veriyor. Okullar 1 gün daha tatil!' kar tatilinin bir gün daha uzaması öğrenciler arasında büyük memnuniyetle karşılanırken.Çocuklar kartopu oynamak için kendilerini sokağa attılar. 
Zonguldak Valiliğince, 8 Ocak 2014 günü de Zonguldak ve İlçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda 1 gün daha eğitim ve öğretime ara verildiği açıklandı

Yoğun kar yağışı ve hava sıcaklıklarının eksi 7 derecelere kadar düşmesi nedeniyle meydana gelen buzlanma tehlikesi nedeniyle Zonguldak Valiliği tarafından 1 gün süre ile Zonguldak ve ilçelerinde eğitim ve öğretime ara verildiği açıklanmıştı.

Yoğun kar yağışının ve eksi 7 derecelere varacak şekilde hava sıcaklıklarının alçak seviyelerde devam etmesi nedeniyle Zonguldak'ta eğitim ve öğretime 8 Ocak Perşembe günü de olmak üzere ara verileceği açıklandı.

Zonguldak Valisi Ali Kaban twetter hesabından yaptığı açıklama ile tatil kararını şu şekilde bildirdi; 'Meteroloji zaman zaman karyağışı ve -7'lere varan soğuk ihtarı veriyor. Okullar 1 gün daha tatil!'

kar tatilinin bir gün daha uzaması öğrenciler arasında büyük memnuniyetle karşılanırken.Çocuklar kartopu oynamak için kendilerini sokağa attılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.