Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU ANADOLU LiSESi’NDEN KARAKAYA’YA ZiYARET

Kozlu 09.11.2016 - 22:18, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4050+ kez okundu.
 

KOZLU ANADOLU LiSESi’NDEN KARAKAYA’YA ZiYARET

Kozlu Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’yı ziyaret etti. Kaymakam Karakaya; 1 Eylül 2015 tarihinde Almanya koordinatörlüğünde hayata geçirilen Litvanya, Polonya ve Türkiye’nin yer aldığı 4 ortaklı “Life and Work in Europe- Educational Opportunities, Possibilities of Migration and Integration for Adolescents” isimli ERASMUS projesi hakkında öğretmenler ve öğrencilerden bilgi aldı.Projenin son ayağı olan Türkiye ziyaretinin 24- 28 Nisan 2017 tarihleri arasında Kozlu Anadolu Lisesinde gerçekleşecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Karakaya; Milletimizin öz değerlerine sahip çıkarak, Avrupa Birliği standartlarına ulaşılmasının önemine değindi. Avrupanın da Türklerle işbirliğinden kazançlı çıkacağını vurgulayarak, öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

Kozlu Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’yı ziyaret etti. Kaymakam Karakaya; 1 Eylül 2015 tarihinde Almanya koordinatörlüğünde hayata geçirilen Litvanya, Polonya ve Türkiye’nin yer aldığı 4 ortaklı “Life and Work in Europe- Educational Opportunities, Possibilities of Migration and Integration for Adolescents” isimli ERASMUS projesi hakkında öğretmenler ve öğrencilerden bilgi aldı.
Projenin son ayağı olan Türkiye ziyaretinin 24- 28 Nisan 2017 tarihleri arasında Kozlu Anadolu Lisesinde gerçekleşecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Karakaya; Milletimizin öz değerlerine sahip çıkarak, Avrupa Birliği standartlarına ulaşılmasının önemine değindi. Avrupanın da Türklerle işbirliğinden kazançlı çıkacağını vurgulayarak, öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.