Sitenin sağında bir giydirme reklam

MİKROP YUVASI AÇIK KESME ŞEKER

Gündem 26.04.2018 - 16:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7218+ kez okundu.
 

MİKROP YUVASI AÇIK KESME ŞEKER

Kozlu Belediye Meclisi’nin İlçedeki çay ocakları ve kahvehanelerde açık şeker kullanılmayacağına yönelik meclis kararı olmasına rağmen birçok işletme açık kesme şeker kullanmaya devam ediyor. Kapalı kesme şeker maliyet açısında işletmelere büyük bir maliyet yüklememesine rağmen, yani açık kesme şeker ile kapalı kesme şekerin kutu fiyatı arasında sadece bir iki TL olmasına rağmen bazı işletmelerin hijyen kurallarını hiçe sayan ve bulaşıcı hastalıkların yayılmasına davetiye çıkartan bu uygulamada ısrar etmeleri duyarlı vatandaşların büyük tepkisine yol açıyor. Duyarlı vatandaşlar, Kozlu Belediye Başkanlığının aldığı karara aykırı uygulamada ısrar eden çay ocağı ve kahvehanelere yönelik denetimlerini artırmasını ve karara uymamakta ısrar edenlere gerekli cezai yaptırımlarda bulunması yönünde çağrı yaparak, ayrıca Kozlu Kaymakamlığı ve Sağlık Bakanlığı ekiplerinin de aynı uygulama ile ilgili yeterli duyarlılığı gösterip denetimlere hız vermesi temennisini ilettiler.

Kozlu Belediye Meclisi’nin İlçedeki çay ocakları ve kahvehanelerde açık şeker kullanılmayacağına yönelik meclis kararı olmasına rağmen birçok işletme açık kesme şeker kullanmaya devam ediyor.

Kapalı kesme şeker maliyet açısında işletmelere büyük bir maliyet yüklememesine rağmen, yani açık kesme şeker ile kapalı kesme şekerin kutu fiyatı arasında sadece bir iki TL olmasına rağmen bazı işletmelerin hijyen kurallarını hiçe sayan ve bulaşıcı hastalıkların yayılmasına davetiye çıkartan bu uygulamada ısrar etmeleri duyarlı vatandaşların büyük tepkisine yol açıyor.

Duyarlı vatandaşlar, Kozlu Belediye Başkanlığının aldığı karara aykırı uygulamada ısrar eden çay ocağı ve kahvehanelere yönelik denetimlerini artırmasını ve karara uymamakta ısrar edenlere gerekli cezai yaptırımlarda bulunması yönünde çağrı yaparak, ayrıca Kozlu Kaymakamlığı ve Sağlık Bakanlığı ekiplerinin de aynı uygulama ile ilgili yeterli duyarlılığı gösterip denetimlere hız vermesi temennisini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.