Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞİMDİYE KADAR KOZLU’DA HİÇBİR BELEDİYE BAŞKANI BU DURUMA DÜŞMEMİŞTİ!

Kozlu 06.11.2016 - 17:46, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3880+ kez okundu.
 

ŞİMDİYE KADAR KOZLU’DA HİÇBİR BELEDİYE BAŞKANI BU DURUMA DÜŞMEMİŞTİ!

Poyraz,‘Şu an, kamuoyunda imar yolsuzlukları ve FETO/PDY mensubu müteahhitlere rant sağladığı iddiaları ile bilinen bir belediyeyi ziyaret ediyorsunuz.
ŞİMDİYE KADAR KOZLU’DA HİÇBİR BELEDİYE BAŞKANI BU DURUMA DÜŞMEMİŞTİ! AKP İl danışma kurulu toplantısına katılmak üzere Zonguldak’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki beraberinde AKP Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çoturoğlu ve Özcan Ulupınar ile birlikte Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu. Zonguldak ziyaretine Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret ederek başlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki ve beraberindekiler ardından AKP İl Başkanlığını ve Kozlu Belediye Başkanlığını ziyaret etti. POYRAZ: ‘ŞU AN, KAMUOYUNDA İMAR YOLSUZLUKLARI VE FETO/PDY MENSUBU MÜTEAHHİTLERE RANT SAĞLADIĞI İDDİALARI İLE BİLİNEN BİR BELEDİYEYİ ZİYARET EDİYORSUNUZ’ Bakan Özhaseki’nin Kozlu Belediyesi’ni ziyareti sırasında daha önce belediye tarafından işyeri yeşil alan yapılma gerekçesi ile yıkılan ve prestij sahil projesi kapsamında belediye yönetimine yakın farklı iş adamlarına ihale edilerek mağdur edilen, www.poyrazhaber.com internet haber sitesinin sahibi İbrahim Poyraz ismindeki gazeteci Bakan Özhaseki’den söz hakkı isteyerek; ‘Şu an, kamuoyunda imar yolsuzlukları ve FETO/PDY mensubu müteahhitlere rant sağladığı iddiaları ile bilinen bir belediyeyi ziyaret ediyorsunuz. Kentin jeolojik yapısına bakılmadan belediye yönetimi tarafından verilen imarlar, imar dolgu planına aykırı sahil şeridine yapılan dolgu üzerindeki işletmeler vesilesiyle şu an çoğu FETO/PDY soruşturmasından tutuklu iş adamlarına bu belediye tarafından rant sağlanmıştır. Belediye başkanı imar kirliliğine sebebiyet vermekten hala yargılanmaktadır’ şeklinde bir konuşma yapınca Kozlu Belediye Başkanlığı makamında adeta hava buz gibi olduğu ileri sürüldü. ŞAHİN’İN ATAKIMINDAN BİR GENÇ; BELEDİYEDEN BEŞ AYDIR ALACAKLARIMIZI ALAMIYORUZ’ Bakan Özhaseki yardımcılarına, İbrahim Poyraz’ın şikâyetleri ile ilgilenme talimatı verdiği sırada Ertan Şahin’in A takımı diye ifade edilen Belediye taşeron hizmetlerinde çalışırken Şahin’in talimatı ile işten çıkarıldığı ileri sürülen gençlerden biri, ‘Belediyeden beş aydır alacaklarımızı alamıyoruz’ şeklinde Bakan’a sorununu iletince Ertan Şahin  bir kez daha Bakan’ın yanında zor anlar yaşadı. Yaşananlara şahit olanlar; ‘Bugüne kadar Kozlu’da hiçbir belediye başkanı Ertan Şahin’in düştüğü şu duruma düşmedi. Yaşadıklarının hepsi kendi suçu! Çok açık görülüyor ki sadece AKP değil, Belediye çalışanları dahil, Kozlulu seçmenlerde Ertan Şahin’i silmiş’ şeklinde yorumlarda bulundular.(BKH)
Poyraz,‘Şu an, kamuoyunda imar yolsuzlukları ve FETO/PDY mensubu müteahhitlere rant sağladığı iddiaları ile bilinen bir belediyeyi ziyaret ediyorsunuz.

ŞİMDİYE KADAR KOZLU’DA HİÇBİR BELEDİYE BAŞKANI BU DURUMA DÜŞMEMİŞTİ!

AKP İl danışma kurulu toplantısına katılmak üzere Zonguldak’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki beraberinde AKP Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çoturoğlu ve Özcan Ulupınar ile birlikte Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Zonguldak ziyaretine Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret ederek başlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki ve beraberindekiler ardından AKP İl Başkanlığını ve Kozlu Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

POYRAZ: ‘ŞU AN, KAMUOYUNDA İMAR YOLSUZLUKLARI VE FETO/PDY MENSUBU MÜTEAHHİTLERE RANT SAĞLADIĞI İDDİALARI İLE BİLİNEN BİR BELEDİYEYİ ZİYARET EDİYORSUNUZ’

Bakan Özhaseki’nin Kozlu Belediyesi’ni ziyareti sırasında daha önce belediye tarafından işyeri yeşil alan yapılma gerekçesi ile yıkılan ve prestij sahil projesi kapsamında belediye yönetimine yakın farklı iş adamlarına ihale edilerek mağdur edilen, www.poyrazhaber.com internet haber sitesinin sahibi İbrahim Poyraz ismindeki gazeteci Bakan Özhaseki’den söz hakkı isteyerek; ‘Şu an, kamuoyunda imar yolsuzlukları ve FETO/PDY mensubu müteahhitlere rant sağladığı iddiaları ile bilinen bir belediyeyi ziyaret ediyorsunuz. Kentin jeolojik yapısına bakılmadan belediye yönetimi tarafından verilen imarlar, imar dolgu planına aykırı sahil şeridine yapılan dolgu üzerindeki işletmeler vesilesiyle şu an çoğu FETO/PDY soruşturmasından tutuklu iş adamlarına bu belediye tarafından rant sağlanmıştır. Belediye başkanı imar kirliliğine sebebiyet vermekten hala yargılanmaktadır’ şeklinde bir konuşma yapınca Kozlu Belediye Başkanlığı makamında adeta hava buz gibi olduğu ileri sürüldü.

ŞAHİN’İN ATAKIMINDAN BİR GENÇ; BELEDİYEDEN BEŞ AYDIR ALACAKLARIMIZI ALAMIYORUZ’

Bakan Özhaseki yardımcılarına, İbrahim Poyraz’ın şikâyetleri ile ilgilenme talimatı verdiği sırada Ertan Şahin’in A takımı diye ifade edilen Belediye taşeron hizmetlerinde çalışırken Şahin’in talimatı ile işten çıkarıldığı ileri sürülen gençlerden biri, ‘Belediyeden beş aydır alacaklarımızı alamıyoruz’ şeklinde Bakan’a sorununu iletince Ertan Şahin  bir kez daha Bakan’ın yanında zor anlar yaşadı.

Yaşananlara şahit olanlar; ‘Bugüne kadar Kozlu’da hiçbir belediye başkanı Ertan Şahin’in düştüğü şu duruma düşmedi. Yaşadıklarının hepsi kendi suçu! Çok açık görülüyor ki sadece AKP değil, Belediye çalışanları dahil, Kozlulu seçmenlerde Ertan Şahin’i silmiş’ şeklinde yorumlarda bulundular.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.