Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAK 1'İNCİ TİCARET FUARI GERÇEKLEŞTİ

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.03.2023 - 21:42, Güncelleme: 19.03.2023 - 21:42 7267+ kez okundu.
 

ZONGULDAK 1'İNCİ TİCARET FUARI GERÇEKLEŞTİ

Zonguldak Valiliği’nin himayelerinde Zonguldak’ın Genel Ticareti ve Ekonomisine katkı sağlaması, ticari ilişkilerin temellerinin atılmasına ve geliştirilmesi konuşuldu.
Zonguldak Valiliği’nin himayelerinde Zonguldak’ın Genel Ticareti ve Ekonomisine katkı sağlaması, ticari ilişkilerin temellerinin atılmasına ve geliştirilmesi konuşuldu. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ( ZTSO ) Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği ( ZONSİAD ) iş birliğinde Zonguldak Valiliği’nin himayelerinde Zonguldak’ın Genel Ticareti ve Ekonomisine katkı sağlaması maksadı ile gerçekleştirilen, ticari ilişkilerin temellerinin atılmasına ve geliştirilmesine olanak sağlayacak olan “1. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı “ Zonguldak Dedeman Otel’de gerçekleştirildi. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz fuarın açılışında yaptığı konuşmada Filyos bölgesinde doğalgazın karaya çıkacağını ve kısa zamanda hizmete sunulacağını belirterek "Önümüzde ki 10-15 günlük süre içerisinde onun da açılışı yapılarak milletimizin hizmetine sunulacak. İlimiz kömürle enerjiyi oluştururken şimdi hem kömür hem de doğalgazla oluşacak. Ülkemizin kalkınmasının itici gücü olacak. OSB'lerle balıkçılık açısından düşündüğümüz şeylerle yeni ticaretle yeniden üst ligdeki Zonguldak'ı yaratacağız. Bu tür fuarlar şehirlere katkı sağlar. Oranın turizmine katkı sağlar. Daha çok kişinin buraya geleceği ortamlar oluşması bir aşamayı hep beraber gerçekleştiririz." dedi. ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ise "Zonguldak'ın bir ticaret fuarı olması gerektiğini dile getirdiklerini belirterek "Bugün bu fuarın birincisini düzenliyoruz. Zonguldak dışındaki insanların kendini geliştirdiğini iş insanı olduğu gösteriyor. İstanbul'dan, Almanya'dan gelen herkese teşekkür ediyorum.Bugün çok mutluyuz. Gururluyuz. Zonguldak artık başka bir yere gidiyor. Katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize" diye konuştu.  
Zonguldak Valiliği’nin himayelerinde Zonguldak’ın Genel Ticareti ve Ekonomisine katkı sağlaması, ticari ilişkilerin temellerinin atılmasına ve geliştirilmesi konuşuldu.

Zonguldak Valiliği’nin himayelerinde Zonguldak’ın Genel Ticareti ve Ekonomisine katkı sağlaması, ticari ilişkilerin temellerinin atılmasına ve geliştirilmesi konuşuldu.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ( ZTSO ) Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği ( ZONSİAD ) iş birliğinde Zonguldak Valiliği’nin himayelerinde Zonguldak’ın Genel Ticareti ve Ekonomisine katkı sağlaması maksadı ile gerçekleştirilen, ticari ilişkilerin temellerinin atılmasına ve geliştirilmesine olanak sağlayacak olan “ 1. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı “ Zonguldak Dedeman Otel’de gerçekleştirildi.
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz fuarın açılışında yaptığı konuşmada Filyos bölgesinde doğalgazın karaya çıkacağını ve kısa zamanda hizmete sunulacağını belirterek "Önümüzde ki 10-15 günlük süre içerisinde onun da açılışı yapılarak milletimizin hizmetine sunulacak. İlimiz kömürle enerjiyi oluştururken şimdi hem kömür hem de doğalgazla oluşacak. Ülkemizin kalkınmasının itici gücü olacak. OSB'lerle balıkçılık açısından düşündüğümüz şeylerle yeni ticaretle yeniden üst ligdeki Zonguldak'ı yaratacağız. Bu tür fuarlar şehirlere katkı sağlar. Oranın turizmine katkı sağlar. Daha çok kişinin buraya geleceği ortamlar oluşması bir aşamayı hep beraber gerçekleştiririz." dedi.
ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ise "Zonguldak'ın bir ticaret fuarı olması gerektiğini dile getirdiklerini belirterek "Bugün bu fuarın birincisini düzenliyoruz. Zonguldak dışındaki insanların kendini geliştirdiğini iş insanı olduğu gösteriyor. İstanbul'dan, Almanya'dan gelen herkese teşekkür ediyorum.Bugün çok mutluyuz. Gururluyuz. Zonguldak artık başka bir yere gidiyor. Katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize" diye konuştu.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.