Sitenin sağında bir giydirme reklam

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KOZLU’DA KUTLANDI

Gündem 26.10.2023 - 22:15, Güncelleme: 26.10.2023 - 22:15 4534+ kez okundu.
 

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KOZLU’DA KUTLANDI

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü çeşitli etkinlik ve programlarla kutlandı.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü çeşitli etkinlik ve programlarla kutlandı. İlk olarak Kozlu Kent Meydanında düzenlenen törende Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda’nın Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasına müteakip, Ense Köyü Muhtarı Bilal Aydın günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Kent Meydanında düzenlenen tören sonunda Kaymakam Hüseyin Ece, Kozlu Belediye Başkanı ve Protokol üyeleri ile birlikte Atatürk Anıtında hatıra fotoğrafı çektiren muhtarlar ardından Kozlu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldılar. Muhtarlar onuruna düzenlenen kahvaltı programında Kozlulu muhtarlar ile bir araya gelen Kaymakam Hüseyin ECE, tüm muhtarların “Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, “Vatandaşlarımızın durumlarını, sevinç ve kederlerini yakından bilen kimseler olarak Muhtarlarımızın, vatandaşlarımıza daha hızlı, nitelikli ve etkin hizmet sunulmasında vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi kurduğunu” belirtti.(BKH)
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü çeşitli etkinlik ve programlarla kutlandı.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü çeşitli etkinlik ve programlarla kutlandı.

İlk olarak Kozlu Kent Meydanında düzenlenen törende Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda’nın Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasına müteakip, Ense Köyü Muhtarı Bilal Aydın günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı.

Kent Meydanında düzenlenen tören sonunda Kaymakam Hüseyin Ece, Kozlu Belediye Başkanı ve Protokol üyeleri ile birlikte Atatürk Anıtında hatıra fotoğrafı çektiren muhtarlar ardından Kozlu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldılar.

Muhtarlar onuruna düzenlenen kahvaltı programında Kozlulu muhtarlar ile bir araya gelen Kaymakam Hüseyin ECE, tüm muhtarların “Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, “Vatandaşlarımızın durumlarını, sevinç ve kederlerini yakından bilen kimseler olarak Muhtarlarımızın, vatandaşlarımıza daha hızlı, nitelikli ve etkin hizmet sunulmasında vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi kurduğunu” belirtti.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.