Sitenin sağında bir giydirme reklam

ADIBAŞ CUMHURİYETİN 100’ÜNCÜ YILINI KUTLADI

Gündem 26.10.2023 - 21:37, Güncelleme: 26.10.2023 - 21:37 4602+ kez okundu.
 

ADIBAŞ CUMHURİYETİN 100’ÜNCÜ YILINI KUTLADI

İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş'ın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yayınladığı kutlama mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:
İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş'ın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yayınladığı kutlama mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:  Adıbaş, Cumhuriyetimiz’in ilanının 100.Yıldönümünü milletçe büyük bir gurur ve coşku içinde kutlayacağız. Cumhuriyetimiz ‘in 100.Yılını kutlayacağımız bu anlamlı günde, öncelikle tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bilindiği gibi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün önderliğinde, tüm imkânsızlıklara rağmen, büyük bir inanç ve kararlılıkla yürütülen Kurtuluş Savaşı’mız, tarihte eşine az rastlanır bir zaferle sonuçlanmıştır. Ve bu zafer, Cumhuriyet ile taçlandırılarak, tarihin en büyük dönüm noktalarından birisi olarak gerçekleştirilmiştir. Cumhuriyet; demokratik, laik ve sosyal hukuk devletini gerçekleştirme inancının temel dayanağı olmuştur.         Ülkemizin günümüz dünyasında daha fazla söz sahibi olabilmesi için dünyadaki gelişme ve değişmeleri takip ederek; bizi biz yapan değerlere sahip çıkmaya ve bu değerleri yüceltmeye devam etmeliyiz. Milli birlik ve sosyal dayanışma ruhu içinde birbirimize kenetlenmeli; birlik, beraberlik ve dayanışmamızı sürdürmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.  Cumhuriyetimizin 100.Kuruluş yıldönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun."dedi
İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş'ın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yayınladığı kutlama mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:

href="http://www.batikaradenizhaber.com/ara?q=İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş'ın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yayınladığı kutlama mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi: 

Adıbaş, Cumhuriyetimiz’in ilanının 100.Yıldönümünü milletçe büyük bir gurur ve coşku içinde kutlayacağız. Cumhuriyetimiz ‘in 100.Yılını kutlayacağımız bu anlamlı günde, öncelikle tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bilindiği gibi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün önderliğinde, tüm imkânsızlıklara rağmen, büyük bir inanç ve kararlılıkla yürütülen Kurtuluş Savaşı’mız, tarihte eşine az rastlanır bir zaferle sonuçlanmıştır. Ve bu zafer, Cumhuriyet ile taçlandırılarak, tarihin en büyük dönüm noktalarından birisi olarak gerçekleştirilmiştir. Cumhuriyet; demokratik, laik ve sosyal hukuk devletini gerçekleştirme inancının temel dayanağı olmuştur.

        Ülkemizin günümüz dünyasında daha fazla söz sahibi olabilmesi için dünyadaki gelişme ve değişmeleri takip ederek; bizi biz yapan değerlere sahip çıkmaya ve bu değerleri yüceltmeye devam etmeliyiz. Milli birlik ve sosyal dayanışma ruhu içinde birbirimize kenetlenmeli; birlik, beraberlik ve dayanışmamızı sürdürmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle,

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. 

Cumhuriyetimizin

100.Kuruluş yıldönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun."dedi

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.