Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİ'DE 2023 SEÇİMLERİNE HAZIRLIK BAŞLADI

Siyaset 22.10.2022 - 21:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3231+ kez okundu.
 

AK PARTİ'DE 2023 SEÇİMLERİNE HAZIRLIK BAŞLADI

Ak Parti 18 Haziran 2023 Milletvekili genel seçimlerine aylar kala birlik beraberlik görüntüsü sergiliyor.
Ak Parti 18 Haziran 2023 Milletvekili genel seçimlerine aylar kala birlik beraberlik görüntüsü sergiliyor.  Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın'ın daveti ile Kozlu Özsüt'te buluşan geçmişte Kozlu Teşkilatına Başkanlık etmiş İlçe ve Belde Başkanları, düşman çatlatırcasına birlik beraberlik tablosu sergilediler. Toplantıya halen görevde olan AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın'ın yanı sıra geçmişte Belde Başkanı olarak görev yapmış olan Osman Genç, Şevket Akman ve Muharrem Karakuş ile eski ilçe başkanları Ahmet Özdemir ve Ahmet Gören katıldı. Sohbet ortamı içerisinde 2023 seçimlerinde Ak Partinin başarısı ve Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için izlenecek strateji ve çalışmalar hakkında görüş alışverişi şeklinde gerçekleşen toplantı sonrası açıklama yapan Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın eski yeni tüm teşkilat başkanları olarak yek vücut Genel Başkanımız Recep Tayyip erdoğan'ın ve Ak Partinin başarısı olarak çalışacaklarını ifade etti.(BKH)
Ak Parti 18 Haziran 2023 Milletvekili genel seçimlerine aylar kala birlik beraberlik görüntüsü sergiliyor.

Ak Parti 18 Haziran 2023 Milletvekili genel seçimlerine aylar kala birlik beraberlik görüntüsü sergiliyor.

 Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın'ın daveti ile Kozlu Özsüt'te buluşan geçmişte Kozlu Teşkilatına Başkanlık etmiş İlçe ve Belde Başkanları, düşman çatlatırcasına birlik beraberlik tablosu sergilediler.

Toplantıya halen görevde olan AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın'ın yanı sıra geçmişte Belde Başkanı olarak görev yapmış olan Osman Genç, Şevket Akman ve Muharrem Karakuş ile eski ilçe başkanları Ahmet Özdemir ve Ahmet Gören katıldı.

Sohbet ortamı içerisinde 2023 seçimlerinde Ak Partinin başarısı ve Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için izlenecek strateji ve çalışmalar hakkında görüş alışverişi şeklinde gerçekleşen toplantı sonrası açıklama yapan Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın eski yeni tüm teşkilat başkanları olarak yek vücut Genel Başkanımız Recep Tayyip erdoğan'ın ve Ak Partinin başarısı olarak çalışacaklarını ifade etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.