Sitenin sağında bir giydirme reklam

AKP, KOZLU'DA KAHVALTIDA BULUŞTU

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.05.2023 - 17:36, Güncelleme: 03.05.2023 - 17:36 6882+ kez okundu.
 

AKP, KOZLU'DA KAHVALTIDA BULUŞTU

Adalet ve Kalkınma Partisi Kozlu ilçe Başkanlığı düzenlemiş olduğu kahvaltı programına parti teşkilatlarını bir araya getirdi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Kozlu ilçe Başkanlığı düzenlemiş olduğu kahvaltı programına parti teşkilatlarını bir araya getirdi. İl Başkanı Mustafa Çağlayan, kahvaltı sonrası yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "14 Mayıs 2023 seçimleri için daha çok neler yapabilirizi konuşarak yapacağımız programlar ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Güzel organizasyonun hazırlanmasında katkıda bulunan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz."  
Adalet ve Kalkınma Partisi Kozlu ilçe Başkanlığı düzenlemiş olduğu kahvaltı programına parti teşkilatlarını bir araya getirdi.


/> Adalet ve Kalkınma Partisi Kozlu ilçe Başkanlığı düzenlemiş olduğu kahvaltı programına parti teşkilatlarını bir araya getirdi.
/> İl Başkanı Mustafa Çağlayan, kahvaltı sonrası yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
/> "14 Mayıs 2023 seçimleri için daha çok neler yapabilirizi konuşarak yapacağımız programlar ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Güzel organizasyonun hazırlanmasında katkıda bulunan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz."

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.