Sitenin sağında bir giydirme reklam

ALİ BEKTAŞ VE KAHRAMANLARI ZORLU SINAVDAN BAŞARI İLE GEÇTİ

Gündem 22.11.2023 - 23:27, Güncelleme: 22.11.2023 - 23:53 1417+ kez okundu.
 

ALİ BEKTAŞ VE KAHRAMANLARI ZORLU SINAVDAN BAŞARI İLE GEÇTİ

Kozlulu esnaflar Başkan Bektaş’a teşekkür ziyaretinde bulundular.
Kozlulu esnaflar Başkan Bektaş’a teşekkür ziyaretinde bulundular. Batı Karadeniz Bölgesi geçtiğimiz hafta sonu uzun yıllardır görülmemiş bir afet yaşadı. Cumartesi günü başlayan ve etkisini artırarak Pazar günüde devam eden şiddetli sağanak yağış ve fırtına Zonguldak ve İlçelerinde uzun yıllardır görülmemiş tahribata sebep oldu. Çatılar uçtu, heyelan sonucu Ereğli yolu ulaşıma kapandı. Elektrikler kesildi. Yağan kar nedeni ile bazı yollar ulaşıma kapandı. Yaşanan afetten en büyük zararı gören Ereğli İlçesinde bir gemi ortadan ikiye bölünerek karaya otururken, bir başka gemi Mendirek’e çarparak Karadeniz’in azgın sularına gömüldü. Batan geminin yerinin tespit edilmesinin ardından kayıp 11 mürettebata ulaşılmaya çalışılıyor. Fırtına ve sağanak yağış öncesi meteorolojik uyarıları dikkate alarak sahada gerekli önlemleri alan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kozlu Belediyesine bağlı ekipler bu zorlu imtihandan alnının akı ile çıkmayı başardı. Öyle ki,  önceden her yağan sağanak yağışta dahi şehir içindeki işyerleri su baskınına teslim olurken yaşanan olumsuzluklardan ders çıkaran ve gerekli tedbirleri alan Kozlu Belediyesi ekiplerinin müdahalesi sonucu afet niteliğinde yaşanan fırtına ve yağıştan Kozlu minimum hasarla etkilendi. Zorlu sınavdan alnının akıyla çıkmayı başaran Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş,  kendisine teşekkür ziyaretinde bulunan Kozlu esnafına, ‘‘Son 30 yılın en Kuvvetli fırtınasına ve sağanak yağışa rağmen ilçe merkezindeki işyerlerimizin su baskınlarına maruz kalmaması, almış olduğumuz tedbirlerin ve alt yapı çalışmalarımızın ürünüdür. Bunun sevincini yaşarken, ilçe esnafımıza bu vesileyle yapmış oldukları teşekkür ziyaretlerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Nazik ziyaretlerinde dile getirmiş oldukları teşekkürlerini sahada özveriyle çalışan tüm personelim adına kabul ediyor, değerli esnaflarımıza hayırlı, bol bereketli kazançlar diliyorum’’ şeklinde konuştu.
Kozlulu esnaflar Başkan Bektaş’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Kozlulu esnaflar Başkan Bektaş’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Batı Karadeniz Bölgesi geçtiğimiz hafta sonu uzun yıllardır görülmemiş bir afet yaşadı.

Cumartesi günü başlayan ve etkisini artırarak Pazar günüde devam eden şiddetli sağanak yağış ve fırtına Zonguldak ve İlçelerinde uzun yıllardır görülmemiş tahribata sebep oldu.

Çatılar uçtu, heyelan sonucu Ereğli yolu ulaşıma kapandı. Elektrikler kesildi. Yağan kar nedeni ile bazı yollar ulaşıma kapandı. Yaşanan afetten en büyük zararı gören Ereğli İlçesinde bir gemi ortadan ikiye bölünerek karaya otururken, bir başka gemi Mendirek’e çarparak Karadeniz’in azgın sularına gömüldü. Batan geminin yerinin tespit edilmesinin ardından kayıp 11 mürettebata ulaşılmaya çalışılıyor.

Fırtına ve sağanak yağış öncesi meteorolojik uyarıları dikkate alarak sahada gerekli önlemleri alan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kozlu Belediyesine bağlı ekipler bu zorlu imtihandan alnının akı ile çıkmayı başardı. Öyle ki,  önceden her yağan sağanak yağışta dahi şehir içindeki işyerleri su baskınına teslim olurken yaşanan olumsuzluklardan ders çıkaran ve gerekli tedbirleri alan Kozlu Belediyesi ekiplerinin müdahalesi sonucu afet niteliğinde yaşanan fırtına ve yağıştan Kozlu minimum hasarla etkilendi.

Zorlu sınavdan alnının akıyla çıkmayı başaran Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş,  kendisine teşekkür ziyaretinde bulunan Kozlu esnafına, ‘‘Son 30 yılın en Kuvvetli fırtınasına ve sağanak yağışa rağmen ilçe merkezindeki işyerlerimizin su baskınlarına maruz kalmaması, almış olduğumuz tedbirlerin ve alt yapı çalışmalarımızın ürünüdür. Bunun sevincini yaşarken, ilçe esnafımıza bu vesileyle yapmış oldukları teşekkür ziyaretlerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Nazik ziyaretlerinde dile getirmiş oldukları teşekkürlerini sahada özveriyle çalışan tüm personelim adına kabul ediyor, değerli esnaflarımıza hayırlı, bol bereketli kazançlar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.