Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP SEÇİM ÇALIŞMALARI STARTINI VERDİ

Kozlu 08.01.2015 - 14:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8434+ kez okundu.
 

CHP SEÇİM ÇALIŞMALARI STARTINI VERDİ

CHP Genel Merkezi 2015 yılı Haziran ayında yapılması muhtemel Milletvekili seçimleri öncesi seçim çalışmaları startını verdi.
Seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak’a gelen Zonguldak müfettişi olan Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı beraberinde Zonguldak Milletvekili A.İhsan Köktürk, İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin ile birlikte CHP Kozlu İlçe Başkanlığını ziyaret etti. CHP Kozlu İlçe Başkanı Yaşar Yolcu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşkilat olarak bazı sorunların çözümü noktasında Zonguldak müfettişi Atıcı’dan destek beklediklerini dile getirdi. CHP Zonguldak Milletvekili A.İhsan Köktürk 2014 yılının Türkiye açısından kötü geçen bir yıl olmasına rağmen parti teşkilatlarının uyum içerisinde çalışması nedeniyle 30 Mart mahalli İdareler seçimlerinde birçok İlçe belediyesini Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altına almayı başardıklarını ve aynı çalışma ve azimle birlikte 2015 genel seçimlerinde milletvekili sayılarını artırarak iktidara gelmek istediklerini dile getirdi. Zonguldak’ta bulunma amacını denetim değil koordinasyon ve uyum içerisinde çalışma adına katkı vermek için olduğunu dile getiren Mersin Milletvekili Atıcı, CHP’nin uyum içerisinde olduğunu başarıya ulaşmak için toplumu ikna etmek gerektiğini bunu da onurlu bir şekilde yaparak insanların gururlarını incitmemek gerektiğini dile getirdi. Ardından basına kapalı olarak devam eden toplantıda milletvekilleri ve partililer Kozlu ve Zonguldak’ın sorunları üzerinde kendi aralarında fikir alışverişinde bulundular.(BKH)
CHP Genel Merkezi 2015 yılı Haziran ayında yapılması muhtemel Milletvekili seçimleri öncesi seçim çalışmaları startını verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak’a gelen Zonguldak müfettişi olan Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı beraberinde Zonguldak Milletvekili A.İhsan Köktürk, İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin ile birlikte CHP Kozlu İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

CHP Kozlu İlçe Başkanı Yaşar Yolcu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşkilat olarak bazı sorunların çözümü noktasında Zonguldak müfettişi Atıcı’dan destek beklediklerini dile getirdi.

CHP Zonguldak Milletvekili A.İhsan Köktürk 2014 yılının Türkiye açısından kötü geçen bir yıl olmasına rağmen parti teşkilatlarının uyum içerisinde çalışması nedeniyle 30 Mart mahalli İdareler seçimlerinde birçok İlçe belediyesini Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altına almayı başardıklarını ve aynı çalışma ve azimle birlikte 2015 genel seçimlerinde milletvekili sayılarını artırarak iktidara gelmek istediklerini dile getirdi.

Zonguldak’ta bulunma amacını denetim değil koordinasyon ve uyum içerisinde çalışma adına katkı vermek için olduğunu dile getiren Mersin Milletvekili Atıcı, CHP’nin uyum içerisinde olduğunu başarıya ulaşmak için toplumu ikna etmek gerektiğini bunu da onurlu bir şekilde yaparak insanların gururlarını incitmemek gerektiğini dile getirdi.

Ardından basına kapalı olarak devam eden toplantıda milletvekilleri ve partililer Kozlu ve Zonguldak’ın sorunları üzerinde kendi aralarında fikir alışverişinde bulundular.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.