Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’nin Kozlu Belediye Başkan Adayı Kim Olur?

Gündem 06.12.2023 - 22:02, Güncelleme: 06.12.2023 - 22:02 2203+ kez okundu.
 

CHP’nin Kozlu Belediye Başkan Adayı Kim Olur?

CHP’ye katılalı henüz 1 hafta gibi kısa bir süre olmasına rağmen değişim rüzgârına en güzel uyum sağlayacak aday Tolga Gören.
CHP’nin Kozlu Belediye Başkan Adayı Kim Olur? Malum mahalli idareler sürecine girdik. Sağ olsun Kozlu kamuoyu bizi siyasetin nabzını tutan bir gazeteci olarak görüyor ki, Bu süreçte, ‘Ak Parti’nin adayı kim olur? Ya da CHP’nin adayı kim olur?’ gibi sorulara muhatap oluyoruz. Ak Parti için şimdilik bir şey söylemeyeyim ama CHP’nin adayı kim olur belli. Tolga Gören(!) Malum 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alınan başarısız sonuçların ardından CHP ‘de değişim rüzgârları esmeye başladı. Genel Başkan’dan İl başkanlarına, hatta ilçe başkanlarına kadar teşkilatlardaki yönetim kademeleri komple değişti sayılır. Bu meyanda CHP’ye katılalı henüz 1 hafta gibi kısa bir süre olmasına rağmen değişim rüzgârına en güzel uyum sağlayacak aday Tolga Gören. Adam Kozlu’daki beş yıllık siyasi hayatında üç parti değiştirip, rivayetlere göre diğerleri ile de gizli gizli flört ederek tabiri caiz ise rüzgârgülü gibi her yöne dönmüş. Kabuk değiştirmek hiç zor gelmemiş. Değişime o kadar meyilli ki, koltuk, mevki, makam uğruna gittiği partilerin, siyasi görüş ya da ideoloji olarak birbiri ile alakası dahi yok. Yeter ki, buna ‘‘gel şuradan seni aday yapıyoruz’’ desinler. Ha, adamın bir başka özelliği de, gittiği partilerde yönetim kademelerini hiçe sayıp, kendi kendine, ‘Ben işi Genel Merkezden bağladım’ havaları yapması. Tolga Gören gibi siyasi omurgası, duruşu, çizgisi olmayan, her türlü değişime uygun, kamuoyunda siyasi ikbal uğruna her türlü tavizi veremeye müsait bir siyasetçi imajı uyandıran bir aday dururken CHP’deki diğer aday adaylarının herhangi bir adaylık şansı olması mümkün mü? Tabi ki değil (!) Bu sefer CHP ile de hayal ettiği siyasi ikbali yakalayamazsa, içindeki değişim rüzgârı bir sonraki seçimde Tolga’yı nereye savurup götürür bilemeyiz… Biz buradayız. İzleyip göreceğiz.
CHP’ye katılalı henüz 1 hafta gibi kısa bir süre olmasına rağmen değişim rüzgârına en güzel uyum sağlayacak aday Tolga Gören.

CHP’nin Kozlu Belediye Başkan Adayı Kim Olur?

Malum mahalli idareler sürecine girdik.

Sağ olsun Kozlu kamuoyu bizi siyasetin nabzını tutan bir gazeteci olarak görüyor ki,

Bu süreçte, ‘Ak Parti’nin adayı kim olur? Ya da CHP’nin adayı kim olur?’ gibi sorulara muhatap oluyoruz.

Ak Parti için şimdilik bir şey söylemeyeyim ama CHP’nin adayı kim olur belli.

Tolga Gören(!)

Malum 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alınan başarısız sonuçların ardından CHP ‘de değişim rüzgârları esmeye başladı.

Genel Başkan’dan İl başkanlarına, hatta ilçe başkanlarına kadar teşkilatlardaki yönetim kademeleri komple değişti sayılır.

Bu meyanda CHP’ye katılalı henüz 1 hafta gibi kısa bir süre olmasına rağmen değişim rüzgârına en güzel uyum sağlayacak aday Tolga Gören.

Adam Kozlu’daki beş yıllık siyasi hayatında üç parti değiştirip, rivayetlere göre diğerleri ile de gizli gizli flört ederek tabiri caiz ise rüzgârgülü gibi her yöne dönmüş.

Kabuk değiştirmek hiç zor gelmemiş.

Değişime o kadar meyilli ki, koltuk, mevki, makam uğruna gittiği partilerin, siyasi görüş ya da ideoloji olarak birbiri ile alakası dahi yok.

Yeter ki, buna ‘‘gel şuradan seni aday yapıyoruz’’ desinler.

Ha, adamın bir başka özelliği de, gittiği partilerde yönetim kademelerini hiçe sayıp, kendi kendine, ‘Ben işi Genel Merkezden bağladım’ havaları yapması.

Tolga Gören gibi siyasi omurgası, duruşu, çizgisi olmayan, her türlü değişime uygun, kamuoyunda siyasi ikbal uğruna her türlü tavizi veremeye müsait bir siyasetçi imajı uyandıran bir aday dururken CHP’deki diğer aday adaylarının herhangi bir adaylık şansı olması mümkün mü?

Tabi ki değil (!)

Bu sefer CHP ile de hayal ettiği siyasi ikbali yakalayamazsa, içindeki değişim rüzgârı bir sonraki seçimde Tolga’yı nereye savurup götürür bilemeyiz…

Biz buradayız.

İzleyip göreceğiz.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.