Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEDİ-KODU’CUUUUU!!!!

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.02.2024 - 20:49, Güncelleme: 28.02.2024 - 20:49 3914+ kez okundu.
 

DEDİ-KODU’CUUUUU!!!!

Acemi başkan adayı! Hatırladın mı Halil abisinin adayı Altuğ Efendi?
Acemi başkan adayı! Acemi başkan adayı! Geçtiğimiz kış tüm Karadeniz’de hatta yurdu birçok bölgesinde yıkıcı etkiler bırakan sel felaketlerinden en az etkilenen ilçe belki de Kozlu’dur. Bunun sebebi 5 yıldır Bektaş yönetimindeki Kozlu Belediyesi’nin alt yapıya verdiği önem ve aldığı tedbirlerden kaynaklanmaktadır. Ama siyaseti bilmeyen, Ereğli’deki rant ve sermaye kesiminin Kozlu’daki siyasi figürü acemi başkan adayı karalama siyaseti ile pirim yapacağını zannederek bir video hazırlatmış. Sahil yolundaki birkaç saat içerisinde tahliyesi yapılan su birikintisinin gösterildiği video da ‘Hatırladın mı Ali Abi’ repliği ile aklı sıra Ali Bektaş’a gol atacağını sanan CHP’nin acemisi Altuğ; Şimdi birisi de çıkıp Ereğli’nin altının üzerine geldiği sel videolarını, yıkılan sahil bandının fotoğraflarını çarşaf çarşaf yayınlayıp ‘ Hatırladın mı? Halil abisinin, müthiş inşaat mühendisi, büyük belediyeci Altuğ efendi’ dese ne cevap vereceksin? ‘Sel felaketini, Karadeniz’in en büyük alt yapısına sahip Ereğli Belediyesi’nde idolüm Halil abim ile durdurmaya verdiği zararları engellemeye gücümüz yetmedi’ mi diyeceksin? Unutma Acemi siyasetçi, Ereğli’deki muktedirin Kozlu’daki sesi Altuğ efendi, Birine Çamur Atmadan Önce İyi Düşün Ve Sakın Unutma İlk Önce Senin Elin Kirlenecek!
Acemi başkan adayı! Hatırladın mı Halil abisinin adayı Altuğ Efendi?

Acemi başkan adayı! Acemi başkan adayı!

Geçtiğimiz kış tüm Karadeniz’de hatta yurdu birçok bölgesinde yıkıcı etkiler bırakan sel felaketlerinden en az etkilenen ilçe belki de Kozlu’dur.

Bunun sebebi 5 yıldır Bektaş yönetimindeki Kozlu Belediyesi’nin alt yapıya verdiği önem ve aldığı tedbirlerden kaynaklanmaktadır.

Ama siyaseti bilmeyen, Ereğli’deki rant ve sermaye kesiminin Kozlu’daki siyasi figürü acemi başkan adayı karalama siyaseti ile pirim yapacağını zannederek bir video hazırlatmış.

Sahil yolundaki birkaç saat içerisinde tahliyesi yapılan su birikintisinin gösterildiği video da ‘Hatırladın mı Ali Abi’ repliği ile aklı sıra Ali Bektaş’a gol atacağını sanan CHP’nin acemisi Altuğ;

Şimdi birisi de çıkıp Ereğli’nin altının üzerine geldiği sel videolarını, yıkılan sahil bandının fotoğraflarını çarşaf çarşaf yayınlayıp ‘ Hatırladın mı? Halil abisinin, müthiş inşaat mühendisi, büyük belediyeci Altuğ efendi’ dese ne cevap vereceksin?

‘Sel felaketini, Karadeniz’in en büyük alt yapısına sahip Ereğli Belediyesi’nde idolüm Halil abim ile durdurmaya verdiği zararları engellemeye gücümüz yetmedi’ mi diyeceksin?

Unutma Acemi siyasetçi, Ereğli’deki muktedirin Kozlu’daki sesi Altuğ efendi, Birine Çamur Atmadan Önce İyi Düşün Ve Sakın Unutma İlk Önce Senin Elin Kirlenecek!

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.