Sitenin sağında bir giydirme reklam

Fatih H.E.M'den Muhteşem Halk Müziği Konseri

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2019 - 22:22, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7307+ kez okundu.
 

Fatih H.E.M'den Muhteşem Halk Müziği Konseri

Halk müziği severler unutulmaz bir gece yaşadılar
Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Karaelmas Türk Halk Müziği Topluluğu Sanatçılarının ortaklaşa düzenledikleri “Türküler Çiçek Açtı" programında birbirinden güzel türküleri türkü severlerle buluştuğu Türk Halk Müziği Konseri gecesinde halk müziği severler unutulmaz bir gece yaşadılar. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) düzenlenen geceye Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır’ın yanı sıra çok sayıda türkü sever halk topluluğu katıldılar.Koro Şefi Şadiye Cırık yönetiminde uzun zamandan bu tarafa yapılan çalışmalar sonrasında düzenlenen Türk Halk Müziği Konser programında sahneye çıkan sanatçılar yurdun hemen hemen her yöresine ait sevilen türküleri seslendirerek geceye renk kattılar.Ayrıca bundan yaklaşık dört yıl önce Merkez Yayla İlköğretim Okulu bünyesinde Türkiye'nin ilk ve tek veliler korosu olarak kurulan Karaelmas Halk Müziği topluluğu bünyesinde Memur, Esnaf, İşçi. Ev hanımı gibi çeşitli meslek dallarında oluşan sanatçıların seslendirdiği türkü gecesinde sanatçılar program sonrasında izleyenler tarafından ayakta alkışlandılar.
Halk müziği severler unutulmaz bir gece yaşadılar

Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Karaelmas Türk Halk Müziği Topluluğu Sanatçılarının ortaklaşa düzenledikleri “Türküler Çiçek Açtı" programında birbirinden güzel türküleri türkü severlerle buluştuğu Türk Halk Müziği Konseri gecesinde halk müziği severler unutulmaz bir gece yaşadılar.

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) düzenlenen geceye Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır’ın yanı sıra çok sayıda türkü sever halk topluluğu katıldılar.
Koro Şefi Şadiye Cırık yönetiminde uzun zamandan bu tarafa yapılan çalışmalar sonrasında düzenlenen Türk Halk Müziği Konser programında sahneye çıkan sanatçılar yurdun hemen hemen her yöresine ait sevilen türküleri seslendirerek geceye renk kattılar.
Ayrıca bundan yaklaşık dört yıl önce Merkez Yayla İlköğretim Okulu bünyesinde Türkiye'nin ilk ve tek veliler korosu olarak kurulan Karaelmas Halk Müziği topluluğu bünyesinde Memur, Esnaf, İşçi. Ev hanımı gibi çeşitli meslek dallarında oluşan sanatçıların seslendirdiği türkü gecesinde sanatçılar program sonrasında izleyenler tarafından ayakta alkışlandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.