Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hodri Meydan!

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.01.2024 - 16:00, Güncelleme: 11.01.2024 - 16:00 2851+ kez okundu.
 

Hodri Meydan!

Biz aynı modelde, aynı zihniyette olanlarla mücadele için uyanık olmak zorundayız.
Merhum babasını çok yakından tanırdım. Çok kontrollü ve sağduyulu bir insandı. Ahde vefa sahibi müstesna bir kişiliğe sahipti. Babasının vefatından sonra siyasete atılmaya karar verip, 19 senedir Kozlu’da olmayan oğlu bir gece ansızın Kozlu’ya gelip ertesi gün CHP kayıt olduktan sonra Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayınca belediyecilikte geçirdiği süreye atıfta bulunarak diğer adaylara göre daha donanımlı olduğuna atıfta bulunduk. Sonraki süreçte gördük ki, belediyecilikte teknik eleman olarak geçirilen sürenin getirdiği tecrübenin yanı sıra delikanlı da siyasi olgunluk, sağduyu ve hoşgörüden eser yok. En ufak üstü kapalı bir eleştiride kindar ve düşmanca egosunu anında öne çıkarmış! Evet, biz bu kontrolü kolay kaybeden, babasına gösterilen teveccühün kendine gösterileceğini sanan ama babasının sahip olduğu siyasi olgunluk ve hoşgörüden zerre eser olmayan genç mühendise seçim kampanyasında zaruri olan maddiyatın önemline dikkat çektik ve Ereğli’den bir mermercinin ve bir mobilyacının kendisine sponsor olduğu iddialarını dile getirerek, bu iddialar doğru ise bu işin Kozlu’ya bedelinin ne olacağını kamuoyu adına sorduk. Geçtiğimiz gün karşılaştığımızda kindar ve öfkesini gizleyemeyen bir ifade ile ‘O mermerci ile mobilyacının adını söyle de bizde bilelim’ şeklinde bir ifade kullandı. O anda rahmetlinin hatırını bitirdi. Şimdi buradan söz veriyorum; Adaylığı açıklanırsa, o mermerci ile mobilyacının sadece ismini açıklamakla kalmayacağım onlarla kahve içerken çektirdiğim fotoğrafı da bu gazetenin sayfalarında yayınlayacağım. Kozlu’da seçim kampanyası yürütmenin ekonomik bedeli güncel rakamlarla 3-5 milyon civarında iken bu arkadaşlar bu bütçeyi nasıl oluşturmuşlar açıklasalar da kamuoyu bilse. Rahmetli babası seçim kampanyasının ortasında finansman sıkıntısı çekti ama kimseye boyun eğmeden meclis üyesi arkadaşları ile birlikte tüketici kredisi çekerek süreci tamamladı. Mermerciye mobilyacıya salma yapmadı. Önümüzdeki süreçte yakından takip etmeye devam edeceğiz. Kibri egosu öne çıkan kindar arkadaşlar kuyruğu dik tutmaya devam etsin. Sabırsızlıkla adayın açıklanmasını bekliyorum. Asıl şenlik o zaman başlayacak. Biz antrenmanlıyız. Daha önce de hırsı aklının önünde giden, kibri ve egosundan geçilmeyen sizin heves ettiğiniz o makamı ele geçirip onun gücünü kendi gücü sanıp üstünlük taslayanlarla mücadele ettik. Onlar şimdi huzur içinde mi bilmem ama uyuyor. Biz aynı modelde, aynı zihniyette olanlarla mücadele için uyanık olmak zorundayız. Sözün özü Hodri meydan…
Biz aynı modelde, aynı zihniyette olanlarla mücadele için uyanık olmak zorundayız.

Merhum babasını çok yakından tanırdım.

Çok kontrollü ve sağduyulu bir insandı. Ahde vefa sahibi müstesna bir kişiliğe sahipti.

Babasının vefatından sonra siyasete atılmaya karar verip, 19 senedir Kozlu’da olmayan oğlu bir gece ansızın Kozlu’ya gelip ertesi gün CHP kayıt olduktan sonra Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayınca belediyecilikte geçirdiği süreye atıfta bulunarak diğer adaylara göre daha donanımlı olduğuna atıfta bulunduk.

Sonraki süreçte gördük ki, belediyecilikte teknik eleman olarak geçirilen sürenin getirdiği tecrübenin yanı sıra delikanlı da siyasi olgunluk, sağduyu ve hoşgörüden eser yok.

En ufak üstü kapalı bir eleştiride kindar ve düşmanca egosunu anında öne çıkarmış!

Evet, biz bu kontrolü kolay kaybeden, babasına gösterilen teveccühün kendine gösterileceğini sanan ama babasının sahip olduğu siyasi olgunluk ve hoşgörüden zerre eser olmayan genç mühendise seçim kampanyasında zaruri olan maddiyatın önemline dikkat çektik ve Ereğli’den bir mermercinin ve bir mobilyacının kendisine sponsor olduğu iddialarını dile getirerek, bu iddialar doğru ise bu işin Kozlu’ya bedelinin ne olacağını kamuoyu adına sorduk.

Geçtiğimiz gün karşılaştığımızda kindar ve öfkesini gizleyemeyen bir ifade ile ‘O mermerci ile mobilyacının adını söyle de bizde bilelim’ şeklinde bir ifade kullandı.

O anda rahmetlinin hatırını bitirdi.

Şimdi buradan söz veriyorum;

Adaylığı açıklanırsa, o mermerci ile mobilyacının sadece ismini açıklamakla kalmayacağım onlarla kahve içerken çektirdiğim fotoğrafı da bu gazetenin sayfalarında yayınlayacağım.

Kozlu’da seçim kampanyası yürütmenin ekonomik bedeli güncel rakamlarla 3-5 milyon civarında iken bu arkadaşlar bu bütçeyi nasıl oluşturmuşlar açıklasalar da kamuoyu bilse.

Rahmetli babası seçim kampanyasının ortasında finansman sıkıntısı çekti ama kimseye boyun eğmeden meclis üyesi arkadaşları ile birlikte tüketici kredisi çekerek süreci tamamladı. Mermerciye mobilyacıya salma yapmadı.

Önümüzdeki süreçte yakından takip etmeye devam edeceğiz. Kibri egosu öne çıkan kindar arkadaşlar kuyruğu dik tutmaya devam etsin.

Sabırsızlıkla adayın açıklanmasını bekliyorum.

Asıl şenlik o zaman başlayacak.

Biz antrenmanlıyız.

Daha önce de hırsı aklının önünde giden, kibri ve egosundan geçilmeyen sizin heves ettiğiniz o makamı ele geçirip onun gücünü kendi gücü sanıp üstünlük taslayanlarla mücadele ettik.

Onlar şimdi huzur içinde mi bilmem ama uyuyor.

Biz aynı modelde, aynı zihniyette olanlarla mücadele için uyanık olmak zorundayız.

Sözün özü Hodri meydan…

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.