Sitenin sağında bir giydirme reklam

İHSANİYE’DE ÇIKAN YANGINDA EV KÜL OLDU

Kozlu 12.10.2023 - 18:05, Güncelleme: 18.10.2023 - 21:06 4812+ kez okundu.
 

İHSANİYE’DE ÇIKAN YANGINDA EV KÜL OLDU

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi, İhsaniye Mahallesi'nde meydana gelen ev yangını korkuttu.
Zonguldak'ın Kozlu İlçesi, İhsaniye Mahallesi'nde meydana gelen ev yangını korkuttu.  Yangını fark eden ev sakinleri hemen Kozlu Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede alevlere teslim olan eve Kozlu Belediyesi İtfaiye ekipleri acil olarak müdahale etti. Yangın tamamen kontrol altına alınırken, soğutma işlemleri yapıldı. Kozlu Belediyesi İtfaiyesi'nden yapılan açıklama şöyle: "İhsaniye mahallesinde meydana gelen ev yangınına ekiplerimiz tarafından müdahale edilmiştir. Yangında vatandaşlarımızdan ve personelimizden etkilenen olmamıştır. Hane sahibi vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz"
Zonguldak'ın Kozlu İlçesi, İhsaniye Mahallesi'nde meydana gelen ev yangını korkuttu.

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi, İhsaniye Mahallesi'nde meydana gelen ev yangını korkuttu. 

Yangını fark eden ev sakinleri hemen Kozlu Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede alevlere teslim olan eve Kozlu Belediyesi İtfaiye ekipleri acil olarak müdahale etti.

Yangın tamamen kontrol altına alınırken, soğutma işlemleri yapıldı.
Kozlu Belediyesi İtfaiyesi'nden yapılan açıklama şöyle: "İhsaniye mahallesinde meydana gelen ev yangınına ekiplerimiz tarafından müdahale edilmiştir. Yangında vatandaşlarımızdan ve personelimizden etkilenen olmamıştır. Hane sahibi vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz"

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.