Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVLET ESKİ BAKANI HASAN GEMİCİ KGC’Yİ ZİYARET ETTİ

Gündem 08.08.2014 - 23:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7807+ kez okundu.
 

DEVLET ESKİ BAKANI HASAN GEMİCİ KGC’Yİ ZİYARET ETTİ

56’ıncı ve 57’inci Ecevit Hükümetlerinde Devlet Bakanlığı yapmış 21’inci dönem Zonguldak milletvekili Hasan Gemici Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’yi ziyaret etti.
Gemici beraberinde CHP Kozlu İlçe Başkanı Temel Kıral, CHP’li Kozlu belediye Meclis üyeleri İsmet Dilmaç, Halil Ardıç ve partililerle birlikte Kozlu İlçesinde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı öncesi uzlaşı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek için yaptığı ziyaretler kapsamında STK’ları ziyaret etti. Gemici KGC ziyaretinde, basının önemine ve işlevine vurgu yaparak, kamuoyunun aydınlatılması aşamasında basının çok önemli bir görev icra ettiğini dile getirdi. 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye’nin çok önemli bir sınav vereceğini dile getiren Gemici, ’10 Ağustos’ta vereceğimiz kararla birlikte ya, huzura barışa, uzlaşmaya ve sevgiye evet diyeceğiz, ya da ayrışmış, bölüşmüş, kamplaşmış, tüm komşuları ile kötü ilişkiler içerisinde olan bir Türkiye’ye evet diyeceğiz. Türkiye’nin daha çok gerginliği bölünmüşlüğü ve kamplaşmayı kaldıracak durumu yok. Sevginin, barışın, kardeşliğin olmadığı bir ülkede barıştan söz edilemez. Yurttaşlarımız çok iyi düşünerek iyi karar vermeliler. 10 ağustos’taki bu Cumhurbaşkanlığı seçimi ile Türk ulusu bir bakıma geleceğinin nasıl şekilleneceğini oylayacaktır.’dedi. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Huzurun ve barışın hakim olduğu, başta komşularımız olmak üzere tüm Dünya’da barışın hüküm sürdüğü bir ülkede yaşamak hepimizin hayali. Dilerim 10 Ağustos’ta yurttaşlarımız verecekleri kararla barışa,kardeşliğe ve huzura dair geleceğimizi şekillendiren bir karar alırlar’ dedi. 
56’ıncı ve 57’inci Ecevit Hükümetlerinde Devlet Bakanlığı yapmış 21’inci dönem Zonguldak milletvekili Hasan Gemici Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’yi ziyaret etti.

Gemici beraberinde CHP Kozlu İlçe Başkanı Temel Kıral, CHP’li Kozlu belediye Meclis üyeleri İsmet Dilmaç, Halil Ardıç ve partililerle birlikte Kozlu İlçesinde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı öncesi uzlaşı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek için yaptığı ziyaretler kapsamında STK’ları ziyaret etti.

Gemici KGC ziyaretinde, basının önemine ve işlevine vurgu yaparak, kamuoyunun aydınlatılması aşamasında basının çok önemli bir görev icra ettiğini dile getirdi.

10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye’nin çok önemli bir sınav vereceğini dile getiren Gemici, ’10 Ağustos’ta vereceğimiz kararla birlikte ya, huzura barışa, uzlaşmaya ve sevgiye evet diyeceğiz, ya da ayrışmış, bölüşmüş, kamplaşmış, tüm komşuları ile kötü ilişkiler içerisinde olan bir Türkiye’ye evet diyeceğiz. Türkiye’nin daha çok gerginliği bölünmüşlüğü ve kamplaşmayı kaldıracak durumu yok. Sevginin, barışın, kardeşliğin olmadığı bir ülkede barıştan söz edilemez. Yurttaşlarımız çok iyi düşünerek iyi karar vermeliler. 10 ağustos’taki bu Cumhurbaşkanlığı seçimi ile Türk ulusu bir bakıma geleceğinin nasıl şekilleneceğini oylayacaktır.’dedi.

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Huzurun ve barışın hakim olduğu, başta komşularımız olmak üzere tüm Dünya’da barışın hüküm sürdüğü bir ülkede yaşamak hepimizin hayali. Dilerim 10 Ağustos’ta yurttaşlarımız verecekleri kararla barışa,kardeşliğe ve huzura dair geleceğimizi şekillendiren bir karar alırlar’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.