Sitenin sağında bir giydirme reklam

TATİL BİTTİ AMA ERTAN’IN KİNİ BİTMEDİ!!!

Kozlu 04.09.2014 - 15:01, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6942+ kez okundu.
 

TATİL BİTTİ AMA ERTAN’IN KİNİ BİTMEDİ!!!

Kozlu Belediye Meclisi bir aylık bir tatilin ardından, 1 Eylül 2014 günü toplanarak Eylül ayı birinci oturumunu gerçekleştirdi.
Ertan Şahin başkanlığında yapılan ve 14 gündem maddesinin görüşüldüğü, Eylül ayı Meclis toplantısının birinci oturumuna CHP’den 3, AKP’den bir Meclis üyesi katılmadı. Mahkeme’nin ikazına rağmen yine CHP’nin adayını kabul etmediler!  Eylül ayı birinci oturumunda, 2 AKP ve bir CHP’den üyesi olması gerekirken, Ertan Şahin’in kişisel nefreti ve AKP’li üyelerin Ertan Şahin’den kaynaklanan tepkilerinden dolayı  CHP’nin teklif ettiği adayı kabul etmemeleri yüzünden kurulduğu günden beri bir kişi eksik çalışmalarını yürüten İmar Komisyonuna üye seçimi yapıldı. Ertan Şahin ve AKP’li üyeler aynı katı tutumlarını sürdürerek CHP grubu tarafından İmar Komisyonu Üyeliğine önerilen Hüdai Dökmeci ismini reddettiler.  CHP’li Belediye Meclis üyesi Behçet Danış’ın konunun mahkemeye taşındığını İdare Mahkemesinin AKP’li üyelerin bu tutumları ile ilgili ikaz niteliğinde olan ‘Bu durumun ileride telafisi mümkün olmayan zararlara sebep olabileceği’ yönündeki kararını Ertan Şahin’ e hatırlatması üzerine, kanun tanımaz tavrından taviz vermeyen Ertan Şahin, ‘CHP ikinci bir üye ismi verene kadar, aynı ismin gelmesi mümkün değildir. Belediyeyi şikâyet eden bir adamı ben aramızda bile istemiyorum’ şeklindeki sözleri ile Dökmeci’ye karşı nefretini bir kez daha göstermiş oldu. Müfettişlere Bektaş’ı  hedef gösterdi! Geçmiş dönemin sorunlarını çözmeye çalışmaktan, ileri bakamadığını ifade eden Şahin, 5 aylık bir belediye yönetimi olarak, şu an kullanılan ve kendisinden önce satılmış olan belediye binası dahil 27 menkulün haczini kaldırdıklarını (Ancak hacizlerin hangi ipotek karşılığında kaldırıldığını açıklamadı!!!) dile getirerek belediyede mülkiye müfettişi olduğunu, müfettişlerin belediyelerin son on yılını incelemesini, çekilen kredileri incelemeleri gerektiğini ifade etti. (BKH)
Kozlu Belediye Meclisi bir aylık bir tatilin ardından, 1 Eylül 2014 günü toplanarak Eylül ayı birinci oturumunu gerçekleştirdi.

Ertan Şahin başkanlığında yapılan ve 14 gündem maddesinin görüşüldüğü, Eylül ayı Meclis toplantısının birinci oturumuna CHP’den 3, AKP’den bir Meclis üyesi katılmadı.

Mahkeme’nin ikazına rağmen yine CHP’nin adayını kabul etmediler!

 Eylül ayı birinci oturumunda, 2 AKP ve bir CHP’den üyesi olması gerekirken, Ertan Şahin’in kişisel nefreti ve AKP’li üyelerin Ertan Şahin’den kaynaklanan tepkilerinden dolayı  CHP’nin teklif ettiği adayı kabul etmemeleri yüzünden kurulduğu günden beri bir kişi eksik çalışmalarını yürüten İmar Komisyonuna üye seçimi yapıldı.

Ertan Şahin ve AKP’li üyeler aynı katı tutumlarını sürdürerek CHP grubu tarafından İmar Komisyonu Üyeliğine önerilen Hüdai Dökmeci ismini reddettiler.

 CHP’li Belediye Meclis üyesi Behçet Danış’ın konunun mahkemeye taşındığını İdare Mahkemesinin AKP’li üyelerin bu tutumları ile ilgili ikaz niteliğinde olan ‘Bu durumun ileride telafisi mümkün olmayan zararlara sebep olabileceği’ yönündeki kararını Ertan Şahin’ e hatırlatması üzerine, kanun tanımaz tavrından taviz vermeyen Ertan Şahin, ‘CHP ikinci bir üye ismi verene kadar, aynı ismin gelmesi mümkün değildir. Belediyeyi şikâyet eden bir adamı ben aramızda bile istemiyorum’ şeklindeki sözleri ile Dökmeci’ye karşı nefretini bir kez daha göstermiş oldu.

Müfettişlere Bektaş’ı  hedef gösterdi!

Geçmiş dönemin sorunlarını çözmeye çalışmaktan, ileri bakamadığını ifade eden Şahin, 5 aylık bir belediye yönetimi olarak, şu an kullanılan ve kendisinden önce satılmış olan belediye binası dahil 27 menkulün haczini kaldırdıklarını (Ancak hacizlerin hangi ipotek karşılığında kaldırıldığını açıklamadı!!!) dile getirerek belediyede mülkiye müfettişi olduğunu, müfettişlerin belediyelerin son on yılını incelemesini, çekilen kredileri incelemeleri gerektiğini ifade etti. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.