Sitenin sağında bir giydirme reklam

BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ

Gündem 27.11.2014 - 11:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4052+ kez okundu.
 

BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ

Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak, Eren-Fikriye İnan çiftini kutlar, mutluluklarının bir ömür boyu devam etmesini dileriz.
Kozlu’nun tanınmış esnaflarından ‘Köfteci Zeko’ Izgara ve köfte salonunun sahibi Zekeriya İnan’ın büyük oğlu Eren İnan, öğretmen Fikriye İnan (Karaoğlu) ile 23 Kasım 2014 Pazar günüelizya Düğün Salonunda düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile hayatını birleştirdi. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak, Eren-Fikriye İnan çiftini kutlar, mutluluklarının bir ömür boyu devam etmesini dileriz.(BKH)
Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak, Eren-Fikriye İnan çiftini kutlar, mutluluklarının bir ömür boyu devam etmesini dileriz.

Kozlu’nun tanınmış esnaflarından ‘Köfteci Zeko’ Izgara ve köfte salonunun sahibi Zekeriya İnan’ın büyük oğlu Eren İnan, öğretmen Fikriye İnan (Karaoğlu) ile 23 Kasım 2014 Pazar günüelizya Düğün Salonunda düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile hayatını birleştirdi.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak, Eren-Fikriye İnan çiftini kutlar, mutluluklarının bir ömür boyu devam etmesini dileriz.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.